Prima Pagina Facebook Messenger Facebook Messenger face apeluri video intr-un nou update

Facebook Messenger face apeluri video intr-un nou update

 

Facebook Messenger pentru iOS a fost actualizat in cursul acestei seri la doar cateva zeci de minute dupa aplicatia Instagram, actualizarea lansata de catre compania Facebook aducand o importanta functie pentru utilizatori. Mai exact, incepand de astazi toti posesorii de iDevice-uri sau terminale Android vor putea efectua apeluri video intre terminale indiferent ce sistem de operare ruleaza pe propriile dispozitive.

Today, we’re introducing video calling in Messenger. Now you can have face-to-face conversations with your friends and the people you care about, via Messenger. You can quickly start a video call from any conversation with just one tap. If you’re messaging with someone and realize that words just aren’t enough, you can simply choose the video icon in the top right corner of the screen and start a video call right from within an existing Messenger conversation.

Noua functie este disponibila pentru utilizare atat prin intermediul retelelor Wi-Fi, cat si prin intermediul celor LTE, astfel ca nu veti fi limitati prea mult in ceea ce priveste initierea apelurilor de pe propriile terminale. Facebook Messenger era unul dintre putinele servicii care nu oferea o asemenea optiune pentru utilizatori, insa iata ca incepand de astazi ea este disponibila si pune mai multa presiune pe servicii competitoare precum Skype sau Facebook.

Actualizarea cu noua functie a Facebook Messenger va fi disponibil din cursul acestei zile in App Store.

 • Chiser Alexx

  Nu a aparut inca in App Store Ro. A aparut doar cel pentru Instagram

 • Am spus ca va fi disponibil in cursul acestei zile.

 • Cosmin T.

  In penultima fraza, cred ca ai vrut sa spui”.. precum Skype sau Facetime”
  Off-topic: de ce imi apar articole postate in… viitor? Ai ora setata diferit?

 • amfetamin

  “Facebook Messenger era unul dintre putinele servicii care nu oferea o asemenea optiune pentru utilizatori, insa iata ca incepand de astazi ea este disponibila si pune mai multa presiune pe servicii competitoare precum Skype sau Facebook.”
  Adică Facebook messenger e in competiție cu Facebook?

 • Bogdan

  Au trecut 2 zile de cand ai postat acest articol in care ai mentionat ca va fi disponibil in cursul zilei de 27 aprilie si nu a aparut nimic in Appstore si suntem in 29

 • Intrebarea merge la Facebook, ei intarzie.

 • Pingback: Facebook foloseste HERE Maps pentru Messenger, Instagram si versiunea mobila | iDevice.ro()

 • Pingback: Facebook Messenger - cum fac apeluri video ? | iDevice.ro()