Orange susține elevii olimpici prin oferta de nota 10

orange de 10

  Orange Romania a lansat in cursul zilei de ieri o oferta speciala pentru utilizatorii de cartele preplatite, ea fiind dedicata sustinerii elvilor olimpici la matematica, operatorul de telefonie mobila rasplatind munca a 43 de elevi din clasa a IX-a care au obtinut cel mai mare punctaj la olimpiada de matematica.

Orange susține elevii olimpici prin oferta de nota 10

Bucureşti, 7 aprilie 2015. În spatele fiecărui olimpic stau mii de ore de lucru, de exerciţii, de greşeli şi de reuşite. Primăvara aceasta, Orange PrePay lansează oferta de nota 10 și îi invită pe clienți să-i cunoască şi să-i susțină alături de companie pe elevii olimpici la matematică. Prin acest program, Orange răsplăteşte 43 de elevi de clasa a IX-a, care au obţinut cel mai mare punctaj la Olimpiada de matematică, etapa judeţeană.

Nelimitat în rețea, 4G și beneficii flexibile

Atât utilizatorii care au deja o cartelă PrePay, cât şi cei care activează acum o cartelă nouă pot alege una dintre cele 2 opțiuni PrePay Star, de 6 și 8 euro credit, care includ minute și mesaje nelimitat în rețea, beneficii flexibile şi internet la viteze 4G. Opțiunea Star 6 oferă 1000 de resurse care pot fi folosite ca minute, MB și SMS naționale, dar și 200 de minute sau SMS naționale și internaționale către fix sau mobil. În cazul opțiunii Star 8, clienții primesc 2500 de minute, MB sau SMS naționale și 300 de minute sau SMS naționale și internaționale către fix sau mobil.

Suport pentru liceenii olimpici de clasa a IX-a

43 de elevi de clasa a IX-a, care au obţinut cele mai mari note la faza judeţeană a Olimpiadei de matematică din 14 martie 2015 şi care îşi reprezintă acum judeţele la ediţia naţională, vor beneficia de acest program.[1]

Pentru fiecare opțiune Star activată până pe 30 iunie 2015, Orange alocă o contribuție în fondul de susținere a elevilor olimpici, echivalentă cu 5% din contravaloarea creditului necesar activării opţiunii. Suma minimă garantată de Orange pentru fondul de susţinere a tuturor elevilor este de 26.000 de euro, valoare care poate creşte în funcţie de numărul de opţiuni activate până la maxim 150.000 de euro în total, respectiv maxim 50.000 de euro lunar. Contribuţiile alocate nu sunt reţinute din creditul necesar pentru activarea opţiunilor şi vor fi oferite elevilor la finalul campaniei.

„Susținerea educației este una dintre direcțiile principale ale strategiei Orange de implicare în comunitate. Totodată, ne dorim să le oferim şi clienţilor ocazia de a se implica, iar împreună să contribuim la sprijinirea educaţiei. În această primăvară, utilizatorii Orange PrePay nu au doar o ofertă plină de beneficii și libertatea de a comunica în stilul propriu, prin apeluri, mesaje și internet, ci și șansa de a face o faptă bună. Îi invităm să ni se alăture, să-i susţinem împreună pe liceenii cu rezultate deosebite la matematică, pentru a-și urma visul de a deveni cei mai buni.” a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Un minisite dedicat olimpicilor

Pe www.orange.ro/performanta clienții îi pot cunoaște pe cei peste 40 de elevi olimpici și pot vedea fondul alocat de Orange pentru opțiunile Star deja activate. Tot aici pot afla mai multe detalii despre oferta de nota 10 și pot alege opțiunea pentru numărul lor Orange PrePay.

Despre implicarea Orange în comunitate

Prin cele 4 direcţii strategice ale programului său de responsabilitate socială – implicarea în comunitate, incluziunea digitală, protecția mediului și siguranța copiilor în mediul digital – Orange sprijină constant, de mai bine de 12 ani, cauze sociale, cultural-educative sau de mediu. Susținerea educației este o prioritate pentru companie, care dezvoltă programe cu focus educațional specific pentru fiecare categorie de public: de la inițiative de programare și proiecte de siguranță pe internet pentru copii, programe de internship și burse pentru elevii de liceu și studenți, până la proiecte dedicate adulților și seniorilor.