Popcorn Time – cum vezi filme sau seriale TV pe iPhone si iPad fara jailbreak

Popcorn Time filme piratate iphone ipad

UPDATE: Aici aveti tutorial pentru instalarea aplicatiei.

  Popcorn Time este una dintre cele mai folosite aplicatii de catre posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri care doresc sa vada orice fel de filme sau seriale TV pirat, oricand, pe propriile terminale fara a le descarca de altundeva, in momentul de fata toti cei care au jailbreak putand instala aplicatia din repo-ul : http://cydia.popcorn-time.se/ al Cydia. Cei care nu au jailbreak nu au avut pana acum posibilitatea de a instala aplicatia Popcorn Time, insa acest lucru se va schimba, deoarece in cursul acestei zile urmeaza sa fie lansata o metoda de instalare a aplicatiei chiar si fara a avea jailbreak facut in prealabil.

  In imaginea de mai sus aveti prezentata metoda de instalare si totul are la baza o aplicatie pentru calculatoare care va instala in terminalele noastre aplicatia Popcorn Time cu ajutorul unui certificat, iar dupa instalare veti putea vizualiza orice filme  sau seriale TV doriti direct pe terminalele voastre fara vreo restrictie. Separat de vizualizarea acestui tip de continut multimedia pe iDevice-uri, utilizatorii vor avea posibilitatea de a face streaming pe televizoare folosind Apple TV sau Google Chromecast, astfel ca veti putea vedea totul chiar si pe ecrane mai mari, la o rezolutie mult mai buna.

The beauty is in the simplicity of this installer. All a user will need to do to get Popcorn Time on a jailbroken iOS device is to download the ‘iOS installer’ to his desktop computer, connect his iOS device to the computer with a USB cable, and then just follow simple instructions that will download the app on the iOS device.

  Popcorn Time este unul dintre cele mai utilizate si apreciate sisteme pentru vizualizarea de filme si seriale TV inainte ca ele sa fie disponibile in multe tari de pe glob, iar cu detalii despre noul program pentru instalarea aplicatiei in iOS voi reveni de indata ce echipa din spatele proiectului va face totul public.