Prima Pagina aplicatii Popcorn Time – iata cum poti vedea gratuit filme si seriale pe...

Popcorn Time – iata cum poti vedea gratuit filme si seriale pe iPhone si iPad

  Popcorn Time este una dintre cele mai utilizate aplicatii pentru a vizualiza filme si seriale TV pe iPhone si iPad in mod gratuit, iar dimineata v-am spus ca o versiune noua a ei va fi disponibila pentru a le permite si utilizatorilor fara jailbreak sa beneficieze de toata functionalitatea pe care o ofera el pentru noi. Aceasta noua aplicatie a fost lansata in cursul acestei dupa-amiezi de catre dezvoltatorii Popcorn Time, iar mai jos aveti explicata intreaga procedura de instalare, la finalul sau rezultatul trebuind sa fie accesul nestingherit la aplicatie pentru a vizualiza continutul multimedia.

Cum instalez Popcorn Time pe iPhone si iPad pentru a vedea filme si seriale gratuit ?

  Intreaga procedura de instalare a Popcorn Time pe iPhone si iPad este foarte simpla si nu necesita parcurgerea unui numar mare de pasi, insa din pacate in tentativele mele de a instala si utiliza aplicatia din pacate nu am reusit sa o fac functionala, ea inchizandu-se imediat dupa deschidere, asa ca ramane sa va convingeti daca in cazul vostru problema este similara.

1. Descarcati programul Popcorn Time pentru Windows de aici.

2. Insatalati programul in calculatoarele voastre.

Popcorn Time instalare iPhone si iPad

3. Deschideti programul si veti fi intampinati de o imagine similara celei pe care o vedeti mai sus.

4. Conectati iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru la calculator folosind cablul de incarcare.

Popcorn Time instalare iPhone si iPad 1

5. Pe terminal veti avea afisat un mesaj precum cel din imaginea de mai sus, el cerandu-va sa confirmati ca al vostru calculator este de incredere si procedura poate fi initiata. Daca ati conectat in repetate randuri terminalul la calculator, exista posibilitatea ca acest mesaj sa nu fie afisat.

Popcorn Time instalare iPhone si iPad 2

6. Cand programul va cere, activat Airplane Mode, Modul Avion, pe dispozitivul vostru si asteptati.

Popcorn Time instalare iPhone si iPad 3

Popcorn Time instalare iPhone si iPad 4

7. Daca totul a fost urmat indeaproape precum este descris mai sus, atunci acum ar trebui sa aveti aplicatia Popcorn Time instalata in ecranul principal de aplicatii si ar trebui sa o puteti accesa.

  Noua versiune a aplicatiei Popcorn Time va ofere acces la o imensa baza de date de filme si seriale TV din intreaga lume, iar dezvoltatorii sai au implementat inclusiv suport pentru Apple TV sau Chromecast, astfel ca puteti face streaming catre televizoarele voastre fara prea multe probleme.

 • Bica Bogdan

  La mine merge aplicatia!

 • looper

  Abia astept sa ajung acasa si sa incerc. Am tot folosit diverse, Movie Box, Play Box, HD Cinema, dar toate mor dupa câteva zile. Sper sa am noroc cu asta. Mulțam de știre!

 • mihai

  Eu unul nu mai instalez programe fara jailbreak care necesita ,,trust this …” . Am instalat musicbox si dupa nu mai puteam dezactiva find my iphone, aplicatii gen amazon , ebay , bancare, imi spuneau ca ceva nu e in regula si ca nu ar trebui sa fac plati bancare cu telefonul. A trebuit sa-l bag in dfu mode sa ii pot da restore. Asa ca nu va sfatuiesc!

 • iphonica

  La instalare bitdefender imi spune ca este virus. Ma sfătuiește sa nu o instalez.

 • looper

  Merge, dar se încarcă greu un film si pare cam dubioasa toată treaba, nu stiu de ce a vrut sa leg tel la PC si sa instalez acel program?! O mai țin câteva zile sa vad ce si cum daca tot i-am dat “Trust”.

 • looper

  La mine s-a dus, force close la deschidere. Ramân eu cu Plex-ul meu si gata, nu ma mai complic cu făcături d-astea. Nu va recomand sa instalați aceasta aplicatie!

 • Florin I.

  Pe ios 8.3 nu merge

 • attilar1

  Stie cineva un program de streaming pentru iphone ? Fara jailbreak.
  Exista simple player unde sunt multe filme bune, noi, calitate buna, dar nu pot face streaming la tv, doar cu chromecast sau apple tv, dar nu vrea sa dau bani pentru asa ceva.

 • GigiKent

  Eu va recomand sa stati in banca voastra.
  Exista 2 popcorn time: unul popcorntime.io si unul popcorntime.se
  Seriosii sunt aia “.io”. Asta e aplicatie de la .se care sunt stiuti ca au bagat malware si pe aplicatia beta de windows.
  Treaba voastra.

 • Pingback: Popcorn Time a inregistrat 1.1 milioane de descarcari pe iDevice-uri fara jailbreak | iDevice.ro()

 • dracia

  Mergee si instalarea de pe mac