OS X Yosemite 10.10.3 – iata cand va fi lansat si ce va aduce nou

OS X Yosemite 10.10.3 aplicatie Photos

  OS X Yosemite 10.10.3 este testat de catre compania Apple de mai bine de doua luni de zile cu diversi dezvoltatori si utilizatori din intreaga lume si dupa tot acest proces, cei din Cupertino sunt pregatiti sa lanseze public noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri chiar din cursul acestei seri. Informatia vine de la cei de la Associated Press, acestia primind de la compania Apple informatia privind lansarea actualizarii pentru aceasta versiune a sistemului de operare, astfel ca utilizatorii vor beneficia de toate noutatile sale chiar incepand de astazi.

Apple’s new Photos app for Mac computers, available Wednesday as a free software update, makes it easy to organize and edit your pictures. The app, which replaces iPhoto, bundles professional-level tools such as granular color correction into one free consumer package.

  Dupa cum probaibl va imaginati deja, marea atractie a OS X Yosemite 10.10.3 este noua aplicatie Photos care va inlocui iPhoto si Aperture, compania Apple integrand compatibilitate cu iCloud pentru a tranfera pozele in vederea modificarii dupa bunul nostru plac. Avand in vedere modul in care lanseaza compania Apple actualizarile pentru iOS si OS X, ne putem astepta ca OS X Yosemite 10.10.3 sa fie disponibil pentru descarcare publica in jurul orei 20:00.