Samsung Galaxy S6 este supus testului focului, rezista eroic (Video)

  Samsung Galaxy S6 este in centrul atentiei tuturor in ultima vreme si asta deoarece terminalul companiei coreene urmeaza sa intre in vanzare saptamana aceasta, iar foarte multa lume nu este deocamdata hotarata daca ar trebui sa il cumpere sau nu, deci vedem cateva noi texte de rezistenta pentru el. In clipul video de mai sus vedeti un Samsung Galaxy S6 care este supus unei variatii de torturi, de la simpla zgariere a ecranului si pana la aplicarea unei flacari deschise asupra ecranului sau indoirea sa, dar numai cea din urma actiune il afecteaza serios.

  Daca focul aplicat asupra ecranului Samsung Galaxy S6 nu distruge terminalul, indoirea ii dezlipeste ecranul de carcasa, iar acest lucru necesita o vizita facuta la un service, altfel dispozitivul se va strica serios in timp si probabil nimeni nu-si doreste acest lucru de la un smartphone atat de timp. Daca in saptamanile trecute am vazut ca Samsung Galaxy S6 nu rezista chiar atat de bine la cazaturi, ecranul sau zdrobindu-se complet, iar in cazul indoirii Samsung Galaxy S6 problema este mult mai mare decat in cazul iPhone 6 Plus, ei bine fanii Samsung se pot consola cu faptul ca focul nu are un efect chiar atat de distrugator asupra terminalului.

  In mare, simplele dovezi ale faptului ca Samsung Galaxy S6 rezista la zgarieturile normale care pot aparea in urma purtarii terminalului impreuna cu un set de chei sunt suficiente pentru a-l considera demn de achizitie, deoarece in restul testelor niciun alt smartphone nu se descurca cu mult mai bine.