Prima Pagina Noutati Samsung Galaxy S6 este supus testului focului, rezista eroic (Video)

Samsung Galaxy S6 este supus testului focului, rezista eroic (Video)

  Samsung Galaxy S6 este in centrul atentiei tuturor in ultima vreme si asta deoarece terminalul companiei coreene urmeaza sa intre in vanzare saptamana aceasta, iar foarte multa lume nu este deocamdata hotarata daca ar trebui sa il cumpere sau nu, deci vedem cateva noi texte de rezistenta pentru el. In clipul video de mai sus vedeti un Samsung Galaxy S6 care este supus unei variatii de torturi, de la simpla zgariere a ecranului si pana la aplicarea unei flacari deschise asupra ecranului sau indoirea sa, dar numai cea din urma actiune il afecteaza serios.

  Daca focul aplicat asupra ecranului Samsung Galaxy S6 nu distruge terminalul, indoirea ii dezlipeste ecranul de carcasa, iar acest lucru necesita o vizita facuta la un service, altfel dispozitivul se va strica serios in timp si probabil nimeni nu-si doreste acest lucru de la un smartphone atat de timp. Daca in saptamanile trecute am vazut ca Samsung Galaxy S6 nu rezista chiar atat de bine la cazaturi, ecranul sau zdrobindu-se complet, iar in cazul indoirii Samsung Galaxy S6 problema este mult mai mare decat in cazul iPhone 6 Plus, ei bine fanii Samsung se pot consola cu faptul ca focul nu are un efect chiar atat de distrugator asupra terminalului.

  In mare, simplele dovezi ale faptului ca Samsung Galaxy S6 rezista la zgarieturile normale care pot aparea in urma purtarii terminalului impreuna cu un set de chei sunt suficiente pentru a-l considera demn de achizitie, deoarece in restul testelor niciun alt smartphone nu se descurca cu mult mai bine.

 • vlad

  Eu din ce vad in video si din ce spune omul…mie îmi pare ca s6 este mult mai rezistent fata de iphone 6+ in cazul îndoirii..nu prea vad cum sar putea îndoi in buzunar

 • EuGeorge

  Este mai rezistent se si vede,dar Zaone mai adauga si de la el astfel incat poate mai apar niste discutii prin comentarii.

 • Este rezistent, se crapa cand il scapi jos, se indoaie de-i iese ecranul din carcasa. Nu inteleg ce e asa greu…

 • EuGeorge

  Unde s-a indoit telefonul ca si-a rupt ala degetele ca sa il indoaie si nu a reusit!
  A si zis ca este mai rezistent decat un Iphone,este doar un alt articol de genul”cancan” care sa provoace discutii,ma mir ca nu ai mai zis si aici ca este copiat dupa Iphone 6.
  Stilul de prezentare dupa yoda a inceput sa fie mic copil pe langa aberatile care au inceput sa fie aici,personal ma intreb daca nu cumva este vandut site-ul si tu nici macar nu esti Zaone.

 • Manto

  Ceva nu este in regula cu testul de indoire. Ecranul se dezlipeste la o simpla indoire. De fapt se vede ca ecranul este dezlipit dinainte (min: 2:44). E posibil sa il fi testat anterior. Si adezivul e foarte ciudat. Pare crud dupa cum se intinde. Ma indoiesc ca ecranele (la orice telefon) sunt lipite cu genul ala de adeziv (min: 3:25). Si la sticla de pe spate la fel.
  Cea mai buna dovada sticla nu se dezlipeste chiar asa usor e aici: https://www.idevice.ro/2015/04/03/testul-indoirii-iphone-6-plus-umileste-samsung-galaxy-s6-edge-si-htc-one-m9-video/ .Uitati-va ca sticla de pe spate se curbeaza, dar nu se dezlipeste, chiar daca este vorba de edge

 • Manto

  Acum chiar exagerezi. E evident ca l-a indoit, chiar daca spune ca a trebuit sa il rasuceasca in acelasi timp ce apasa pe el.

 • EuGeorge

  L-a indoit,dar nu la “testul clasic”,ca asa poti sa-l indoi pe genunchi sau sa-l pui in menghina si sa-i dai 2 ciocane si normal ca se va indoii. Ma refeream la testul clasic de indoit,nu la rasucit si apsat si indoit si bla bla bla.