Iata cum putea fi castigat respectul lui Steve Jobs

Steve Jobs

  Steve Jobs a fost unul dintre inovatorii acestei planete si foarte multe persoane erau interesate sa ii intre in “bunele gratii”, dar sa ii si castige respectul, insa nu oricine avea capacitatea de a il convinge pe Steve Jobs ca merita sa ii acorde respectul cuvenit. Multumita cartii Becoming Steve Jobs aflam si ce era necesar pentru a castiga respectul fostului CEO al companiei americane, el fiind un sustinator al persoanelor inteligente care aveau habar despre ceea ce vorbeau si ceea ce ii prezentau lui.

And Brent knew something about programming. He had worked on a mainframe, taken computer programming classes at the University of Kansas. So he could talk intelligently with Steve about the things that mattered most to Steve. Again and again, that was what mattered to Steve. If you knew what you were talking about, you got a level of respect from Steve that others didn’t get.

  Steve Jobs le oferea acestor persoane un nivel de respect superior fata de cel aratat in cazul altor apropiati si asta deoarece lui ii placea sa discute cu persoane inteligente care erau stapane pe subiectele de discutie, dar si pe domeniile de activitate in care isi desfasurau munca, lucru care nu poate fi spus despre oricine. In baza acestor informatii putem trage concluzii cu privire la modul in care anumiti actuali vicepresedinti seniori ai Apple au ajuns in posturile cheie pe care le ocupa, Steve Jobs promovand oamenii inteligenti care erau experti in ceea ce faceau.