iOS 8.3 – Touch ID are o problema majora, iata detaliile

iOS 8.3 problema Touch ID App Store

  iOS 8.3 a fost lansata aseara si desi el aduce o multitudine de schimbari pentru utilizatori, din pacate exista si o gama extrem de mare de probleme, una dintre ele fiind extrem de enervanta si afectand sistemul Touch ID al iDevice-urilor. V-am vorbit in acest articol despre problemele iOS 8.3, insa printre ele nu am vorbit si despre una care impiedica utilizarea Touch ID pentru a autoriza platile facute prin App Store, extrem de multi utilizatori raportand-o astazi, inclusiv pe forumurile companiei Apple.

  Se pare ca indiferent de setarile facute de catre utilizatori in aplicatia Configurari, Settings, pentru Touch ID, descarcare aplicatiilor din App Store impune intotdeauna introducerea parolei Apple ID-ului terminalelor, astfel ca nimeni nu va putea face descarcari fara batai de cap. Avand in vedere ca foarte multi utilizatori cu diverse terminale ce au Touch ID raporteaza problema, este clar ca totul are legatura cu iOS 8.3 si vorbim despre un bug care enerveaza foarte multe persoane ce au parole complexe si se bazau pe Touch ID pentru a nu le introduce la fiecare descarcare.

iOS 8.3 descarcare aplicatii fara parola

  Nimeni nu stie daca aceasta problema are legatura cu noua functie ce permite descarcarea aplicatiilor gratuite fara Touch ID sau parola in iOS 8.3, insa exista o sansa mare ca introducerea acesteia sa fi “stricat” sistemul de descarcari folosind amprentele pentru autorizare, asa ca ramane de vazut cum va rezolva Apple totul. In momentul de fata este clar ca iOS 8.3.1 nu poate fi chiar atat de departe avand in vedere existenta acestei probleme, insa daca va exista o metoda de a rezolva totul inainte ca Apple sa lanseze o actualizare, va voi anunta printr-un articol separat.