Kanye West a refuzat un contract de cateva milioane de dolari pentru a promova Apple

Kanye West Apple

  Kanye West este de ceva vreme un aprig critic al companiei Apple si al produselor lansate de catre acestea in lumea intreaga, iar astazi au aparut informatii conform carora celebrul artist a refuzat un contract de cateva milioane de dolari pentru a promova compania americana. Nimeni nu stie exact despre ce fel de de promovare ar fi vorba, insa se speculeaza ca noul serviciu de streaming audio al Apple ar fi la mijloc, Jimmy Iovine incercand sa il convinga pe West sa ofere in exclusivitate melodiile sale pentru Apple si nu pentru noul serviciu Tidal lansat de Jay-Z.

As the group listened, rapt, he segued from his plans to teach feng shui and color theory in schools, to having passed on what he says was a multimillion dollar partnership with Apple, to — in language both admiring and profane — the surpassing perfection of Kris Jenner’s progeny. And then he got to his point.

  Avand in vedere ca Kanye West a fost atat de critic la adresa Apple si a produselor sale, este clar ca nu poate fi vorba despre un parteneriat pentru promovarea vreunor produse, astfel ca ramanem doar la muzica, iar a refuza Apple pentru Jay-Z probabil nu a fost o decizie foarte grea. West nu a oferit detalii cu privire la motivele care au stat la baza deciziei sale sau cu privire la relatia sa cu Apple ori membri din cadrul echipelor sale de conducere, dar probabil in urmatoarele saptamani vom afla toate detaliile despre misterioasa oferta primita de West.

2 COMENTARII

  1. In sfarsit, cioara asta a facut ceva bun printre arogantele care ii stau in caracter.Apple a inceput sa ia la misto utilizatorii cu noile upgrade-uri de tot rasul…Apple a murit odata cu Steve Jobs!

  2. Knaye este un om extrem de bun in ceea ce priveste productia muzicala, chiar se numara printre cei mai buni pot zice…. lasand la oparte fitele si ‘arfele’ de vedeta este un om cu capul pe umeri si in nici un caz nu i-ar fi intors spatele lui Jay nici pentru zeci de milioane de dolari tinand cont ca Jay l-a facut practic sa ajunga unde este acum..l-a scos din anonimat. ar fi influentat extrem de mult industria muzicala daca ar fi semnat un contract cu apple..dar asta nu se va intampla vreodata.. oricum pentru el “cateva milioane de dolari” nu inseamna atat de mult..la averea lui si cu 10 mil in plus..si fara ei…same s**t 😀