DataMan pentru Apple Watch iti va masura traficul de internet in timp real

Dataman Apple Watch

  DataMan este una dintre cele mai bune aplicatii pentru contorizarea traficului de internet facut folosind terminalele voastre iPhone, iar pentru Apple Watch dezvoltatorii sai au creat o aplicatie speciala care afiseaza pe ceas informatii privind traficul de internet generat de catre noi zilnic, saptamanal, lunar, etc. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, aplicatia pentru Apple Watch va fi capabila inclusiv sa trimita notificari care ne avertizeaza ca urmeaza sa depasim traficul maxim stabilit pentru fiecare zi, astfel ca vom sti exact cand trebuie sa ne oprim.

  Aplicatiile Dataman Next si Dataman Pro au fost actualizate in cursul acestei seri cu aplicatia care va functiona pe Apple Watch, astfel ca din momentul intrarii in posesia ceasului, utilizatorii vor putea folosi creatia imediat.

2 COMENTARII

  1. Au fost actualizate de azi-noapte, iar daca ne luam dupa ora US – de ieri…:). Astazi a lansat Skype un update interesant.
    In alta ordine de idei, DataMan este printre cele mai bune aplicatii de acest gen; o folosesc de ceva vreme si pot spune ca e cea mai precisa dintre multe.