YouTube testeaza o noua interfata pentru aplicatia dedicata iPhone sau iPad, iata cum arata

interfata YouTube mobil

  Compania YouTube a inceput recent sa testeze o noua interfata pentru aplicatia dedicata iPhone si iPad, unii utilizatori avand ocazia de a o vedea in accesarea website-ului folosind aplicatia instalata deja in propriile terminale prin intermediul App Store. In imaginea de mai sus aveti cateva imagini in care este prezentata noua interfata a aplicatiei YouTube pentru iPhone si iPad, ea fiind mult mai simpla si mai eleganta decat ceea ce este acum disponibil pentru noi, cei de la Google modificand-o in continuare pentru a o face si mai atractiva/utila.

  Desi oficial cei de la Google nu si-au dezvaluit intentiile de a lansa o versiune noua a aplicatiei pentru iPhone sau iPad care sa contina o interfata modificata in baza design-ului material al Android, iata ca acest lucru se va intampla, platformele iOS si Android urmand a avea parte de un design unificat prin aceasta schimbare. Separat de interfata, cei de la Google ar pregati si o schimbare importanta pentru player-ul video in baza caruia sunt afisate clipurile video pentru utilizatori, insa cu privire la acesta deocamdata nu exista detalii sau imagini, astfel ca ramane sa vedem in perioada urmatoare daca ne va fi dezvaluit ceva in legatura cu el.

  Aplicatia YouTube pentru iPhone sau iPad este una dintre cele mai descarcate titluri ale App Store si este folosita de catre sute de milioane de pe intregul glob, astfel ca o schimbare de interfata va fi cel mai probabil extrem de benefica pentru toti cei care folosesc iDevice-urile companiei americane.