Apple impune o interdictie extrem de ciudata pentru WWDC 2015

apple think

  WWDC 2015 are loc intre 8 si 12 iunie conform Apple, iOS 9 si OS X 10.11 urmand a fi prezentate atunci de catre compania americana, iar pentru dezvoltatorii care urmeaza sa participe la sesiunile inginerilor sai exista o serie de interdictii extrem de ciudate aplicate. Pentru inceput compania Apple le interzice dezvoltatorilor de aplicatii sa foloseasca selfie stick-uri in incinta Moscone Center West si in gradinile acestuia, dispozitivul urmand a ajuta participantii sa dezvaluie secretele extraordinar de importante prezentate de Apple…

You are not permitted to make audio or audiovisual recordings of WWDC or take professional photographic or video equipment, or wearable recording devices into Moscone West or Yerba Buena Gardens. In addition, you may not use selfie sticks or similar monopods within Moscone West or Yerba Buena Gardens.

  Separat compania Apple interzice inclusiv prezentarea de imagini din workshop-urile organizatede catre ea, asta desi nu le interzice dezvoltatorilor sa discute despre ceea ce urmeaza sa vada acolo, interdictia in sine fiind destul de ciudata avand in vedere ca informatiile oricui sunt dezvaluite. Cu un pret de 1600 de dolari pentru fiecare bilet in parte, restrictii de acest gen probabil vor convinge unii dezvoltatori sa respecte regulile Apple, oricat de ciudate ar fi ele, altfel risca sa fie exclusi de la evenimente fara a primi inapoi bani platiti pe bilete.