iOS 8.4 aduce schimbari pentru audiobooks

iOS 8.4 audiobooks

  iOS 8.4 beta 1 este disponibil din cursul noptii trecute pentru noi, iar separat de noua aplicatie Muzica a iOS 8.4, compania Apple a schimbat inclusiv modul in care ascultam audiobook-urile disponibile in iBookStore-ul sau, acestea fiind acum regasite in aplicatia iBooks si nu in cea Muzica. In imaginea de mai sus aveti prezentata categoria audiobooks disponibila in sectiunea principala My Books a aplicatiei iBooks, acolo cei din Cupertino listand toate cartile audio deisponibile in libraria locala a terminalelor noastre pentru ascultare, dar cu un bonus care rezolva un bug ce dateaza inca din iOS 7.

  Utilizatorii aplicatiei iBooks nu puteau pana recent sa vizualizeze titlurile capitolelor cartilor si sa selecteze capitolul pe care doreau sa il asculte, insa aplicatia Muzica a iOS 8.4 rezolva aceasta problema, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, utilizatorii avand acum acces total asupra modului de ascultare. Desigur ca aplicatia Muzica nu afiseaza titlurile capitolelor, ci doar denumirile track-urilor, astfel ca utilizatorii nu vor sti exact denumirea acelui capitol decat pana il aud rostit la ascultarea audiobook-ului.

  In final compania Apple a implementat un player care permite scrolling-ul printr-un capitol exact precum am face intr-o melodie.