Apple creeaza un Apple Watch special pentru Karl Lagerfeld

Apple Watch Karl Lagerfeld

Apple promoveaza Apple Watch prin toate metodele posibile si plateste vedete internationale pentru a purta si prezenta noul sau ceas inteligenta, insa pentru a convinge un om precum Karl Lagerfeld sa promoveze unul este nevoie de o abordare cu totul si cu totul diferita din partea celor din Cupertino. In aceasta idee, compania Apple a creat pentru Karl Lagerfeld o bratara Link din aur pe care a atasat-o unul Apple Watch Edition, iar in imaginea de mai sus puteti vedea un produs pe care nimeni altcineva nu il are in momentul de fata si probabil nici nu il va avea.

Karl Lagerfeld este unul dintre cei mai renumiti designeri vestimentari de pe glob, el fiind vazut la prezentarea pariziana a Apple Watch, astfel ca daruirea unui model din aur al ceasului era o miscare logica pentru compania Apple deoarece prezenta produsului la mana unui om atat de important va oferi o imensa credibilitate smartwatch-ului. Totusi, pentru a convinge un asemenea om sa poarte Apple Watch, compania americana i-a creat o bratara unica pe care a atasat-o unei carcase din aur pe care restul lumii o vede doar in magazine, iar cei bogati o vor putea simti constant la mana abia de luna viitoare, sau din iunie.

Avand in vedere ca un Apple Watch Edition de 42mm cu o catarama din aur costa 17.000 de dolari sau 18.000 de euro, adaugarea unei bratari Link complet fabricata din aur probabil ar creste pretul ceasului inteligent la peste 20.000 de dolari sau 21.000 de euro.