Samsung are o echipa impresionanta de ingineri dedicata Apple, iata ce dezvolta ei

Applevs

  Samsung si Apple colaboreaza de ani si ani de zile, in principal pentru dezvoltarea de iDevice-uri, iar in ciuda eforturilor celor din Cupertino de a se separa de cei care ii sunt si rivali, pana acum ei au reusit doar sa isi ingreuneze existenta, componentele produse de catre coreeni fiind greu de obtinut din alte surse in cantitati la fel de mari. In aceasta idee, compania Samsung a creat o echipa cu numai putin de 200 de ingineri al carei singur scop este de a dezvolta ecrane dedicate viitoarelor iDevice-uri, astfel ca Apple poate lucra direct cu cei care ii vor produce ecranele inclusiv in ceea ce priveste conceperea lor.

Samsung Electronics Co. created a standalone team of about 200 employees working exclusively on screens for Apple Inc. products as the world’s biggest technology companies strengthen business ties, people with direct knowledge of the matter said. The team at Samsung Display Co., which provides screens for iPads and MacBooks, helps develop products and is only allowed to share information about Apple business within the group. LG Display Co., a rival supplier of panels to Apple, also has a separate unit focused primarily on business with its biggest U.S. customer, another person familiar with the matter said.

  Echipa ar fi fost creata la inceputul acestei luni in urma unui proces de restructurare ce a fost initiat in cadrul Samsung si se pare ca aceasta nu este singura companie care are astfel de echipe dedicate celor din Cupertino, LG luand actiuni similare recent pentru a se asigura ca ofere cele mai bune componente si cel mai bun suport pentru cel mai important client. Actiunile celor doua companii dezvaluie importanta semnificativa pe care compania Apple o are si cat de importante sunt miliardele de dolari cheltuite pentru cumpararea componentelor prin intermediul lor, astfel ca in viitor cu siguranta vom auzi despre actiuni similare intreprinse de catre alti parteneri importanti ai Apple.