Un barbat de 29 de ani ajunge in spital jucand prea mult Candy Crush

Candy Crush

  Smartphone-urile ne ocupa o parte din ce in ce mai mare din timp, iar acest lucru ne poate afecta negativ sanatatea uneori, dupa cum a descoperit un barbat de 29 de ani care a jucat prea mult Candy Crush zilnic timp de cateva saptamani si intr-un final a ajuns la spital unde doctorii l-au anuntat ca trebuie operat. Se pare ca actiunea intensa facuta de catre barbat cu degetul mare timp de aproape 2 luni de zile jucandu-se Candy Crush a avut drept rezultat o ruptura de tendon a degetului mare, doctorii afirmand ca singura solutie pentru a-i readuce controlul asupra degetului fiind o operatie.

A 29-year-old, right hand–dominant man presented with chronic left thumb pain and loss of active motion from playing a Match-3 puzzle video game on his smartphone all day for 6 to 8 weeks. On physical examination, the left extensor pollicis longus tendon was not palpable, and no tendon motion was noted with wrist tenodesis. he clinical diagnosis was rupture of the left extensor pollicis longus tendon.

  Doctorii i-au reparat tendonul degetului mare al mainii stangi dupa o operatie in care au observat cat de mult poate distruge un joc un organ al corpului uman si acest lucru trebuie sa fie un motiv puternic pentru multi dintre noi in ideea de a lua pauze dese si suficiente pentru a-i permite corpului sa se refaca dupa sesiuni de joc. Acest caz este totusi unul fericit daca ne gandim ca de-a lungul timpului unele persoane au decedat din cauza unor perioade indelungate petrecute in fata calculatoarelor in diverse jocuri, astfel ca trebuie sa fiti mereu atenti si sa va odihniti cand simtiti oboseala dupa perioade lungi de timp petrecute in fata calculatorului.