Tableta iPad a Papei Francisc este vanduta pentru o suma impresionanta

tableta iPad papa

Papa Francisc este recunoscut pentru spiritul sau caritabil, astfel ca a fost de acord sa isi doneze tableta iPad pentru o licitatie ale carei incasari vor fi donate in scopuri caritabile, o persoana necunoscuta cumparand produsul celor de la Apple pentru nu mai putin de 30.500 de dolari. Vorbim despre o tableta iPad 1 pe care Papa Francisc a folosit-o o perioada lunga de timp, licitatia avand loc in Argentia, tara de origine a Papei, suma platita pentru ea fiind cu adevarat impresionanta.

An Apple iPad which belonged to Pope Francis fetched $30,500 at auction on Tuesday, with proceeds going to a school for the poor in Uruguay, the local auction house selling the item said. The Castells auction house in Montevideo said the winning bid was placed by telephone, but declined to disclose the buyer’s identity or nationality.

Tableta iPad donata acum de catre Papa Francisc nu este primul obiect personal care ajunge intr-o licitatie in scopuri caritabile, el fiind anul trecut de acord sa ofere o motocicleta Harley Davidson pentru o licitatie similara, motocicleta fiind primita cadou in baza functiei sale. Daca aceasta tableta iPad a generat 30.500 de dolari pentru licitatie, motocicleta a fost ceva mai importanta, ea aducand aproape 258.000 de dolari care au fost mai apoi donati unei scoli argentiniene.