Tim Cook doneaza un pranz si doua bilete VIP la o conferinta Apple, iata cat costa

Tim Cook legi discriminare

  Anual Tim Cook colaboreaza cu cei de la Charitybuzz pentru a-si dona timpul in scopuri caritabile, iar anual diverse persoane liciteaza sume impresionante pentru a avea ocazia de a il intalni pe actualul CEO al Apple in cadrul unui pranz sau a unui mic dejun in sediul Apple din Cupertino. Anul acesta Tim Cook isi doneaza timpul pentru un pranz in cadrul Apple in Cupertino, dar si doua bilete VIP pentru o conferinta Apple, valoarea estimata a lor fiind de aproximativ 100.000 de dolari, insa probabil castigatorul licitatiei va plati mai mult de atat.

  Licitatia a avut ca pret de pornire suma de 10.000 de dolari si a ajuns la 21.000 de dolari la momentul scrierii acestui articol, insa cu siguranta va creste in perioada urmatoare, asa cum s-a intamplat in cazul fiecarei licitatii organizate pentru a-l intalni pe Tim Cook. Tim Cook a ales o organizatie non-guvernamentala care lupta pentru respectarea drepturilor omului, ea purtand numele celebrului John F. Kennedy, CEO-ul Apple strangand peste 900.000 de dolari pentru ea in doua licitatii organizate in trecut.

  Cat va strange aceasta licitatie pentru organizatia caritabila aleasa de catre Tim Cook ramane de vazut, insa este clar ca actualul CEO al companiei Apple este dispus sa faca faca tot ce-i sta in putinta pentru a strange bani in scopuri caritabile.