Prima Pagina Apple Apple pregateste o schimbare radicala a ecranelor iPad

Apple pregateste o schimbare radicala a ecranelor iPad

iPad ecran OLED

Apple foloseste de ani de zile ecrane LCD in tabletele sale iPad si are o multitudine de furnizori pentru ele, insa in 2015 totul s-ar putea schimba deoarece in Cupertino este gandita o schimbare radicala a tipului de ecrane folosite pentru aceste produse, mai exact compania americana ar interesa sa implementeze ecrane OLED in iPad. Pentru a implementa acest nou tip de ecrane in tabletele sale, compania Apple ar intentiona sa colaboreze cu cei de la JOLED, sau Japan OLED, in momentul de fata Apple discutand cu compania japoneza posibilitatea colaborarii in viitor.

Japan’s public-private joint ventures J OLED panels makes for Apple iPad Tablet PC in the first yangsanpum. Sony had tried to stop the production of large OLED panels, Panasonic OLED technology is expected to be reborn through JOLED. JOLED the end of next year, Apple’s aiming for mass production of OLED panels pads last six generations (1500 × 1800㎜) low-temperature polysilicon (LTPS) went on to build full-scale production lines.

Discutiile se afla intr-un stadiu incipient deoarece JOLED ar intentiona sa inceapa producatia acestui tip de ecrane abia spre sfarsitul anului 2016, astfel ca e putin probabil ca anul acesta sa avem parte de o schimbare radicala pentru linia de tablete iPad, cel putin in ceea ce priveste tehnologia folosita pentru ecranele acestor produse. Pentru 2016 Apple ar putea intentiona sa renunte la ecranele IGZO in favoarea unora OLED, care toretic ar trebui sa consume mai putina energie, insa ramane de vazut daca vor oferi aceeasi calitate pentru imagini, competitorii Apple utilizand acest tip de ecrane si fiind criticati pe masura pentru calitatea lor.

 

 • NicKel

  pai chiar ei ziceau acum ceva vreme că OLED este câh, iar IPS rules… și pe bună dreptate. Acum s-au sucit? 😀

 • EuGeorge

  Si tu acum,asa ziceau si de dimensiunea perfecta,asa ziceau si de Note 1,ca cine va cumpara un telefon asa mare,acum au produs si ei un telefon mai lung decat toate de pe piata :))
  Asa ziceau si de telefoanele din plastic,si au scos si eu telefon din plastic :)),se aud zvonuri ca mai urmeaza unu si mai sunt multe exemple :))

  Nu e problema,atata timp cat turma urmeaza ciobanu :))

 • unu

  Ironiile ar trebui sa inceteze. Nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul. OLED este tehnologie excelenta, si are marele avantaj al consumului redus de energie. Pe deasupra, are un contrast la infinit. Tehnologia este destul de matura.

 • Srb

  Steve jobs a zis la prezentarea iphone 4 ca inca IPS e in fata OLED. Deci au trecut ceva ani, si daca intelegeti engleza e clar ca nu se referea ca vor folosi IPS forever

 • unu

  Deci… e mai bun OLED decat IPS sau nu? Are iPhone 6 (in anul 2015) un ecran mai bun decat Galaxy S6 sau nu?