Prima Pagina Apple iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea avea carcasa dintr-un nou...

iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar putea avea carcasa dintr-un nou tip de aluminiu

iPhone 6S aluminiu

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple si desi multa lume nu se asteapta la schimbari majore pentru cele doua terminale, cei din Cupertino ne-ar putea face cateva surprize placute, una dintre ele avand legatura cu aluminiu folosit pentru a produce viitoarele carcase ale celor doua terminale. V-am spus ca iPhone 6S va avea Force Touch, insa iata ca acum aflam un detaliu nou, mai exact faptul ca Apple ar intentiona sa implementeze in iPhone 6S si iPhone 6S Plus un aluminiu de tip 7000 folosit pentru productia carcasei Apple Watch Sport.

Acest tip de aluminiu este cu pana la 60% mai dur decat versiunile standard, avand o treime din densitatea otelului inoxidabil, insa este suficient de usor pentru a inlocui materialul standard si implementarea sa in iPhone 6S si iPhone 6S Plus va rezolva o problema majora pentru care Apple a fost luata in ras de foarte multe ori. Acest aluminiu este folosit in bicicletele utilizate pentru competitii sportive, Apple folosind un proces de productie care impune suflarea exteriorului cu bucati microscopice de zirconiu, apoi il lustruieste pentru a avea o textura fina, versiunea finala avand un starat protector anodizat care protejeaza carcasa de zgarieturi si rugina.

Corporation that Apple intends to enhance cell phone cases hardness using a higher level of 7000 series aluminum, because of the new sporty Apple Watch 7000 series aluminum has been used to strengthen the hardness, it is expected the new generation iPhone 6S will be adopted in order to strengthen the product of nearly hardness, as a result of high-grade aluminum hardness increase of 60%.

Daca Apple va folosi aluminiu de tip 7000 in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, atunci problema indoirii carcasei pare a fi rezolvata in ideea de a evita un nou scandl care ar pune intr-o lumina foarte proasta terminalele imediat dupa lansare, asa ca acest zvon pare a fi cat se poate de real, in ciuda dificultatilor pe care Apple le va avea in a produce suficient de multe unitati ale acestor doua noi produse.

 • ionut

  E vorba de 60% mai dur nu mai gros 🙂

 • Florin

  Se pare ca acest tip de aluminiu e chiar rezistent. http://en.m.wikipedia.org/wiki/7068_aluminium_alloy

 • GoguSpanac

  Aluminiu folosit la biciclete de competitii? Acum vre-o 7-8 ani poate … Nici la amatori nu mai vezi aluminiu

 • Victor

  Da ce vezi Gogule la amatori? Carbon …e la tot coltu,arunca lumea cu carbon,ai dreptate.

 • amfetamin

  Pe zi ce trece,cu fiecare știre de genul acesta,mi se întărește convingerea ca 6S va “umili” (cuvânt ce-i place lui zaone,alături de “grozav”) 6-le,sa nu mai vorbim de toată galaxia cu numărul 6,chiar si cu Note 5. Nu m-am aruncat la 6,aștept calm apariția lui 6S. iPhone 4,5,6 sunt produse “beta” după părerea mea,S-urile lor sunt produsele finite si vindecate de toate “bolile copilăriei”,cum îmi place sa zic. Urmează sa prezinte zao si Știrea cum ca,camera nu va fi ieșită in afara si atunci tacâmul va fi complet.

 • leon

  if you want class – iphone , if you want technology – samsung.

 • Sherman

  Gogu, saracul de el nu stie ce vorbeste. El sta pe un munte de carbon si il trazneste fulgerul direct in frunte. Informeaza-te si apoi vorbeste!

 • kernelpanicvsBSOD

  vă șterge ochii și anul ăsta…

 • rafa

  Aluminiu acum 8 ani…majoritatea bicicletelor sunt din aluminiu..cele din carbon sunt doar cursierele super scumpe..mai iesi si tu din casa

 • Pingback: Cel mai bine pastrat secret al iPhone 6S | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 6S: chip A9, 2 GB RAM, camera 12 megapixeli si Force Touch | iDevice.ro()