Iata ce noutate importanta ofera WhatsApp Messenger pentru utilizatori

WhatsApp messenger logo optim

WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, iar cu aproximativ trei saptamani de zile in urma CEO-ul WhatsApp a anuntat intentia de a implementa o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta ajungand aseara pentru versiunea aplicatiei dedicata terminalelor Android.

  Vorbesc despre integrarea Google Drive in aplicatia WhatsApp Messenger, interconectarea la serviciul celor de la Google oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a salva backup-uri ale conversatiilor intr-un cont al acestui sistem folosind o conexiune de mobila de.

  Noua functie este disponibila inca de aseara in cadrul aplicatiei WhatsApp Messenger pentru terminalele Android si dupa cum probabil va asteptati, versiunea pentru iPhone a aplicatiei o va avea implementata abia intr-un update ulterior pregatit de catre cei de la WhatsApp, el putand aduce si functia de apeluri VoIP.

In cazul aplicatiei pentru iOS avem deja disponibila posibilitatea de a salva backup-uri ale conversatiilor folosind serviciul iCloud al companiei Apple, insa pentru cei care nu sunt multumiti de el va exista in viitorul nu foarte indepartat si optiunea de a salva totul in sistemul Google Drive, ambele servicii oferind spatiu de stocare gratuit intr-o anumita limita.

WhatsApp Messenger a atins luna aceasta un nou record de utilizatori activi lunar, CEO-ul WhatsApp anunta prin intermediul propriului cont Facebook faptul ca 800 de milioane de persoane folosesc aplicatia in fiecare luna pentru a discuta cu prietenii si a trimite diverse fisiere, aplicatia urmand a atinge 1 miliard de utilizatori pana in 2016.

Separat WhatsApp Messenger ofera de mai bine de o luna de zile optiunea de a efectua apeluri VoIP in aproape toate platformele pe care este disponibila, exceptie facand desigur iPhone-urile companiei Apple, aici cei de la WhatsApp Avand nevoie de ceva mai mult timp pentru a oferi functia respectand restrictiile impuse de catre compania Apple.

WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store, insa este compatibila doar cu terminalele iPhone.

1 COMENTARIU