CyNotifier te ajuta sa-ti actualizezi rapid pachetele instalate prin Cydia

CyNotifier

CyNotifier este un nou tweak al Cydia disponibil din cursul acestei saptamani pentru terminalele noastre, el oferindu-ne posibilitatea de a afla rapid cand un pachet instalat in terminale necesita actualizare, dezvoltatorul sau creand tweak-ul cu suport pentru trimiterea de notificari Push in momentul in care exista o actualizare disponibila.

CyNotifier este gandit pentru a face in mod regulat verificari in Cydia pentru a afla daca exista actualizari pentru pachetele instalate in iDevice-urile noastre, astfel ca la anumite perioade de timp repo-urile aplicatiei noastre Cydia vor fi verificate de catre tweak, iar in momentul descoperirii unei actualizari noi vom vedea o notificare pentru ea.

  • Checks for Cydia updates in background and notifies the user
  • Configurable update time (from 1 hour up to a day)
  • Option to exclude packages or repos from the update check
  • Option to manually update using the settings or by using a:
  • Flipswitch. Automatically update when your device joins a WiFi network, when it’s unlocked or however you want using Activator.

Conform descrierii facute de catre dezvoltator, CyNotifier ne permite sa alegem perioadele de timp in care sunt facute verificarile pentru actualizari disponibile in Cydia, astfel ca veti putea controla functionalitatea sa si aceasta nu va afecta autonomia bateriei sau performantele prin verificari constante.

In ceea ce priveste actualizarea, avem optiuni pentru a exclude anumite repo-uri sau pachete de la verificare si daca sunteti dornici sa aveti rapid cele mai noi actualizari pentru pachetele voastre, tweak-ul va ofera posibilitatea de a seta ca actualizarea sa fie facuta automat cand ne conectam la o retea Wi-Fi sau oricand deblocam terminalele.

CyNotifier este disponibil pentru descarcare din repo-ul ModMyi al Cydia.