Prima Pagina iOS 9 iOS 9 – stabilitatea si performantele in prim-plan, iata ce alte surprize...

iOS 9 – stabilitatea si performantele in prim-plan, iata ce alte surprize vor fi!

13

iOS 9 stabilitate performante

  iOS 9 va fi lansat in versiune beta in luna iunie de catre compania Apple, versiunea finala a sistemului de operare urmand a fi disponibila din luna septembrie, dupa trei luni de testare si verificate cu dezvoltatori si utilizatori. Daca v-ati intrebat ce va aduce nou iOS 9, ei bine astazi aflam o parte dintre detalii, compania Apple punand accentul pe rezolvarea problemelor de performanta si stabilitate ale sistemului de operare. Conform unor surse din interiorul Apple, inginerii companiei lucreaza pentru iOS 9 la rezolvarea unei vaste majoritati ale problemelor pe care iOS 8 le are, imbunatatirea performantelor fiind unul dintre punctele cheie ale actualizarii.

iOS 9 va fi mai stabil si mai rapid

  In loc sa implementeze functii noi majore, compania Apple va incerca prin iOS 9 sa isi repare greselile de functionalitate si performante din ultimii ani, astfel ca s-ar putea sa nu avem parte de upgrade-uri serioase pe partea de functionalitate sau aspect. Separat de acestea, compania Apple va reduce serios spatiul ocupat de iOS si actualizarile OTA, astfel ca utilizatorii nu vor mai fi obligati sa stearga date sau sa foloseasca un PC pentru actualizari. Practic, in baza acestor date aflam ca iOS 9 ar putea fi dedicat in principal fanilor companiei Apple care vor iDevice-uri ce functioneaza cat se poate de bine, chiar daca sunt vechi, deci entuziastii de functii noi ar putea fi profund dezamagiti.

  Am aflat acum cateva saptamani ca iOS 9 este testat pe iPhone 4S, iar aceste informatii intaresc convingerea ca acesti vechi terminal ar putea rula noua versiune a sistemului de operare pentru terminale. Pe partea de rezolvare a problemelor, exista atat de multe nemultumiri incat Apple ar trebui sa isi reconstruiasca iOS 9 de la zero pentru a rezolva totul, insa poate vom avea in sfarsit parte de un update lipsit de griji. Acestea fiind spuse, in urmatoarele saptamani si luni vom afla informatii noi despre iOS 9 si viitorul se anunta a fi extrem de interesant.