iPhone 6C – noi detalii despre viitorul smartphone Apple

iPhone 6C concept

iPhone 6C este unul dintre noile smartphone-uri pe care compania Apple se pregateste sa le aduca pe piata in cursul acestui an, noul terminal urmand a fi practic o actualizare pentru iPhone 5C-ul lansat de catre cei din Cuperitno in curusl anului 2013 impreuna cu iPhone 5S, dispozitivul venind fara noutati importante.

Mai exact, compania Apple ar intentiona sa lanseze iPhone 6C cu acelasi tip de carcasa din plastic, pentru care ar urma sa implementeze totusi un dual flash LED, un chip A8, sistemul Touch ID, dar si sistemul Apple Pay care permite efectuarea de plati mobile prin NFC, asa cum se intampla acum in cazul iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Pentru viitorul sau terminal compania Apple ar fi incheiat recent un nou acord de colaborare cu cei de la AU Optronics, aceasta companie fabricand ecrane pentru diverse produse, iPhone 6C urmand a face parte dintre ele incepand de anul acesta, mai exact din cursul acestei toamne.

AU Optronics (AUO) will reportedly sign an agreement with Apple to will supply the vendor with panels for the iPhone, according to a report from TechNews. The report quoted supply chain sources resources stating that Apple is looking for additional panel suppliers both for current and upcoming iPhones in order to secure shipments, as other makers’ yields have been fluctuating.

Separat de ecranele de 4 inch pentru viitorul iPhone 6C, cei de la AU Optronics ar fi fost contractati de catre compania Apple pentru a produce ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, deci teoretic intreaga linie de produse ale Apple va beneficia de aceasta noua colaborare.

AUO is expected to supply 4-inch panels and is currently prepping 4.7- and 5.5-inch LTPS In-Cell displays at its L3A and 3B fabs, the report added. AUO declined to comment on the matter.

Avand in vedere ca informatia nu este 100% sigura si vine de la diverse persoane din lantul de distributie al celor de la Apple, ramane de vazut ce se va intampla in toamna acestui an cand cel putin doua smartphone-uri Apple noi vor ajunge in magazine, dar damane de vazut daca iPhone 6C se va afla printre ele.