WhatsApp Messenger face acum apeluri VoIP, iata ce alte noutati aduce!

WhatsApp Messenger apeluri VoIP

Aplicatia WhatsApp Messenger, cea mai utilizata retea de mesagerie text de pe planeta, a fost actualizata in cursul acestei seri de catre compania WhatsApp cu implementarea unei functii cerute de catre milioane de oameni de pe planeta, mai exacta optiunea de a efectua apeluri telefonice VoIP cu prietenii nostri care folosesc aplicatia, functia fiind oferita pentru diverse alte platforme de cateva luni de zile.

Functia de apeluri VoIP a WhatsApp Messenger functioneaza cu ajutorul unei conexiuni de internet si nu consuma minutele alocate in abonamentele voastre lunare, insa deocamdata compania sustine ca optiunea de a o utiliza este oferita gratuia utilizatorilor care ii folosesc reteaua, astfel ca exista sanse mici ca noi sa o avem disponibila chiar din aceasta seara pentru utilizare.

  • WhatsApp Calling: Call your friends and family using WhatsApp for free, even if they’re in another country. WhatsApp calls use your phone’s Internet connection rather than your cellular plan’s voice minutes. Data charges may apply. Note: WhatsApp Calling is rolling out slowly over the next several weeks.
  • iOS 8 share extension: Share photos, videos, and links right to WhatsApp from other apps.
  • Quick camera button in chats: Now you can capture photos and videos, or quickly choose a recent camera roll photo or video.
  • Edit your contacts right from WhatsApp.
  • Send multiple videos at once and crop and rotate videos before sending them.

Separat aplicatia WhatsApp Messenger are acum suport pentru functia share extension, astfel ca putem trimite rapid poze sau clipuri video prin WhatsApp Messenger chiar daca acest tip de continut este deschis in alte aplicatii, precum cea Poze ori cele pentru editare foto/video, sistemul implementat de catre compania Apple in iOS 8 simplificand interactiunea dintre aplicatii pentru transfer de date.

In final noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger ne permite sa editam contactele din agenda de contacte direct din aplicatie, optiunea de a trimite multiple clipuri video, ce pot fie ditate in prealabil prin taiere sau rotire, fiind incepand de astazi disponibila pentru toti utilizatorii.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

19 COMENTARII