WhatsApp Messenger – de ce nu pot face apeluri VoIP ?

WhatsApp messenger logo optim

WhatsApp Messenger a fost actualizata in cursul noptii trecute si compania WhatsApp a implementat in sfarsit pentru posesorii de terminale iPhone optiunea de a efectua apeluri VoIP cu prietenii existenti in reteaua de mesagerie, insa multi utilizatori au instalat actualizarea doar pentru a descoperi ca in realitate functia nu exista in aplicatie, asa ca acum se intreaba de ce nu o au disponibila.

Ei bine, dupa cum s-a spus chiar din lista de schimbari publicata de catre cei de la WhatsApp, functia de apeluri VoIP a WhatsApp Messenger urmeaza sa fie activata treptat pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar acest lucru ar putea dura cateva zile sau cateva saptamani, astfel ca intre timp nu veti avea disponibila optiunea pe terminalele voastre, oricat de mult v-ati dori-o.

WhatsApp Messenger are o functie de apeluri VoIP si pentru platformele Android, Blackberry sau Windows Phone, iar in cazul implementarii sale pentrua cei utilizatori a fost nevoie de o perioada similara pentru activarea globala, astfel ca in aceasta situatie lucrurile nu vor fi absolut deloc diferite si va trebui sa aveti rabdare pentru a putea beneficia de noua functionalitate in iPhone-urile voastre.

De ce nu merge VoIP pe WhatsApp Messenger ?

In general propagarea unei functii noi dureaza 2 – 3 zile, insa procedura ar putea necesita chiar si o perioada mai lunga de timp, totul in functie de modul in care a gandit WhatsApp lansarea functiei de apeluri VoIP pentru WhatsApp messenger-ul dedicat terminalelor iPhone, utilizatorii din SUA si alte tari occidentale avand inca de aseara activa aceasta noua optiune in aplicatie dupa instalare actualizarii.

Daca aveti un prieten care are functia VoIP activa in WhatsApp Messenger, atunci il puteti ruga sa initieze un apel cu voi si in acel moment ar trebui, teoretic, sa vi se activeze automat functia in terminalul iPhone pentru utilizare, aceasta procedura fiind folosita in trecut pentru activare cand oficial functia nu era disponibila, insa desigur ca nu va pot garanta ca totul va functiona.

WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta cu peste 800 de milioane de utilizatori activi lunar, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

16 COMENTARII

  1. Eu am incercat varianta ca cineva sa ma sune sa il pot activa dar scrie pe ecran ca eu trebuie sa fac update la aplicatie desi am facut update

  2. Merge bine, apeși pe contact info di lângă iconul de mesaj Whatsap dai sa suni. Dar si pe call buttonul de pe ecranul principal împlinește aceeași funcție.

  3. A mers zaone,m-a sunat un prieten de pe android si am vb cu el(atașez screenshot),dar eu nu pot sa-l sun înapoi si nici nu-mi apare in vreun call log cum ca am vb cu el!