Ziua Pamantului 2015 este celebrata de Apple in App Store

Ziua Pamantului 2015

Ieri compania Apple a publicat un clip video in care isi lauda eforturile de protejare a mediului inconjurator prin modul in care isi gandeste diversele centre de date care sustin serviciile sale online, sau prin modul in care alege materialele folosite in produsele care urmeaza sa fie lansate pe piata.

Apple sustine ca adevarata inovatie sta nu doar in crearea de produse revolutionare, ci si in crearea de moduri prin care poate fi protejata planeta de oamenii care ii afecteaza echilibrul prin diversele moduri de poluare folosite pentru a face bani, iar pentru a aduce in atentia lumii aceasta cauza importanta a creat si o sectiune speciala in App Store.

Our commitment to the environment starts from the ground up. We strive to change things for the better and create not only the best products in the world, but the best products for the world. Learn about how to improve the world around you with our Earth Day collections.

Numita Earth Day 2015, sectiunea contine o multitudine de aplicatii, carti si continut iTunes U special alese pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a descoperi rapid informatii cu privire la modurile in care un om de rand poate influenta modul in care evolueaza ecosistemul, doar cele mai bune aplicatii pentru Ziua Pamantului 2015 fiind alese.

In alte tari de pe glob compania Apple listeaza inclusiv filme sau podcast-uri care au fost special create pentru a promova metode prin care pamantul poate fi protejat de constantele atacuri asupra resurselor sale naturale, asa ca daca sunteti un sustinator al Zilei Pamantului 2015 si militati pentru salvarea planetei, atunci probabil veti gasi informatii interesnate in sectiun Apple, disponibila in prima pagina a App Store.

1 COMENTARIU