iOS 8.2 pentru Apple Watch a fost lansat

Watch OS iOS 8.2

iOS 8.2 pentru Apple Watch, sau Watch OS 1.0, a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, cu doar o zi inainte ca produsul sa fie livrat consumatorilor din lumea intreaga si totul este facut in ideea de a le oferi posesorilor ceasului inteligent posibilitatea de a reinstala sistemul de operare in cazul in care intampina diverse probleme cu utilizarea sa.

Conform informatiilor disponibile acum pentru iOS 8.2 sau Watch OS 1.0 pentru Apple Watch, ceasul va putea actualiza sistemul de operare prin sistemul de Actualizare Software prin aer, sau OTA Update, astfel ca nu vom fi nevoiti sa il conectam la un calculator pentru a avea cea mai recenta versiune a Watch OS-ului instalata in el dupa lansarea facuta de Apple.

Conform informatiilor disponibile in momentul de fata, 8 versiuni ale iOS 8.2 pentru Apple Watch sunt disponibile, cate patru pentru fiecare model de 38mm si 42mm, fiecare dintre cele 8 versiuni ale sistemului de operare avand si un build diferit, dimensiunea fiecarui fisier variind intre 107.57 MB si 107.83 MB, iar diferenta este cel mai probabil data de elementele grafice de rezolutii diferite pentru fiecare model al ceasului.

Apple Watch poate fi controlat de pe terminale iPhone folosint o aplicatie numita Watch, astfel ca instalarea actualizarilor pentru sistemul de operare va fi cel mai probabil posibila doar prin intermediul sau, o sectiune speciala din interiorul aplicatiei urmand a ne permite sa instalam actualizarile software prin aer de indata ce Apple ni le va pune la dispozitie, iPhone-ul urmand a afisa, probabil, o notificare cu disponibilitatea sa.

Concluzionand, daca veti primi maine un Apple Watch, ii veti putea reinstala software-ul sau il veti putea actualiza folosind un terminal iPhone.

5 COMENTARII

  1. […] iOS 8.2, sau Watch OS 1.0, pentru Apple Watch a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, iar in interiorul sau un dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS a descoperit referinte cu privire la hardware-ul pe care compania Apple l-a implementat in ceas, el fiind prezentat in diverse zvonuri aparute in trecut pe internet si confirmat acum multumita sistemului de operare. […]