Apple Watch Sport – comparatia modelelor de 38mm si 42mm (Video)

Apple Watch este vandut in doua modele in momentul de fata, unul de 38mm si unul de 42mm, compania Apple gandind ceasul in versiuni care se potrivesc la mainile barbatilor si femeilor. Desigur ca Apple nu va recunoaste prea curand acest lucru, insa existenta unor carcase de dimensiuni diferite asta sugereaza, ele potrivindu-se la mainile barbatilor in orice conditii.

Pentru ca diferenta dintre marimile celor doua modele ale Apple Watch este considerabila, acum vedem o prima comparatie intre ele pentru a ne lamuri care merita cumpara de catre noi. Multi revieweri s-au plans din cauza faptului ca modelul de 38mm nu este suficient de mare pentru a fi 100% util, astfel ca este bine sa stiti din timp ce model merita cumparat, daca veti dori sa achizitionati vreunul.

In clipul video de mai sus aveti facuta o comparatie cat se poate de clara intre dimensiunile celor doua modele, iar ca sa fiu sincer, cred cu tarie ca pentru barbati modelul de 42mm este cel mai potrivit. Desigur ca de la caz la caz dimensiunea incheieturii poate varia, insa in 90% din cazuri modelul mai mare arata mai bine la mana unui barbat, in timp ce modelul mic este potrivit pentru femei.

Apple Watch Sport 38 vs 42mm

Avand in vedere diferenta de 50 de dolari sau peste 60 de euro intre modelele de 38mm si 42mm ale Apple Watch, indiferent de versiune, nu veti putea schimba modelul mic cu cel mare decat prin returnare. Partea si mai proasta este ca accesoriile unui model nu se vor potrivi la celelalat, astfel ca trebuie sa stiti de la bun inceput ceea ce doriti sa utilizati pe viitor.