Prima Pagina Apple Watch Apple Watch a fost dat prin razatoare, fiert si intr-un final distrus...

Apple Watch a fost dat prin razatoare, fiert si intr-un final distrus (Video)

Ieri am vazut un prim clip video in care Apple Watch a fost testat sub apa pentru a se vedea cat de bine rezista in timpul unei sesiuni de inot sau in cazul unui simplu dus. Astazi avem insa un alt tip de test de rezistenta, o importanta publicatie americana dorind sa afle cat de bine rezista Apple Watch in cazul unor accidente ce ar putea avea loc in bucatarie.

Totul incepe cu un mic test in chiuveta si intr-o oala cu putina apa, ceasul neavand probleme in a rezista acestor conditii, dar asta stiam deja inca din cursul zilei de ieri. Daca in aceste conditii Apple Watch Sport nu a fost distrus, el a fost timpul unui test cu razatoarea, asta in caz ca o gospodina ar vrea sa puna putin plastic sau sticla in supa pe care o serveste.

Din fericire, razatoarea nu este capabila sa distruga panoul de protectie ion-X al Apple Watch Sport, cutitele sau alte tipuri de obiecte ascutite fiind la fel de neputiincioase in fata produsului Apple. In aceeasi masura nici vinul, mustarul, untul de arahide, sau Nutella nu sunt capabile sa schimbe culoarea curelei din fluorelastomer, ceasul in sine nefiind afectat in vreo masura.

Apple Watch razatoare 1

Trecand la testul fierberii, Apple Watch s-a inchis dupa cateva minute din cauza temperaturii ridicate, afisand un avertisment in acest sens, iOS-ul actionand asa cum o face intotdeauna cand temperatura de functionare depaseste valorile normale. Partea interesanta a acestui test este ca desi ceasul s-a inchis, cureaua de fluorelastomer nu si-a modificat forma, in ciuda temperaturii foarte mari.

In final avem doua teste la fel de dure, primul avand in vedere scaparea si aruncarea Apple Watch de pe masa pentru a se vedea cat de bine rezista caderii, in aceasta situatie totul desfasurandu-se fara probleme. Din pacate ultimul test a fost si cel care a distrus ceasul, o tigaie din metali solid fiind “scapata” peste panoul frontal, acesta crapandu-se imediat.

Cu toate acestea, rezistenta panoului ion-X este surprinzatoare si asta in conditiile in care zilele trecute am vazut un test in care acelasi panou frontal nu rezista la fel de bine in conditii similare. Concluzionand, Apple Watch Sport este mult mai rezistent decat se credea initial si acest lucru este imbucurator pentru utilizatorii normali.

 • ViorelPredatorul

  Ce prostie de test! Vinovați suntem noi că le urmărim, și încurajăm producătorii să le facă.

 • amfetamin

  Ce ziceam eu ieri la commentul despre rezistența la apa a Apple Watch???
  Urmează împușcarea cu calibrul 50,pus pe șina de tren,aruncat de la înălțime,azot lichid si alte baliverne de genul!

 • amfetamin

  Eu nici nu ma uit la așa ceva,ar trebui banati astfel de clipuri. Știu ca nu-i mare brânza o vizualizare in minus,dar daca toți ar face ca mine,sa vezi cum ar dispărea clipuri de acest gen de pe net.

 • De ce? E util sa stii ce se intampla cu el daca il scapi pe jos, daca il folosesti cand te speli pe maini, faci dusi sau inoti, etc.
  Desigur ca testul cu razatoarea si cel cu fiertul sunt extreme, dar asta e.

 • amfetamin

  Cu droptest-uri sunt de acord,la fel si cu apa,dar nu cu teste care nu au legătura cu scopul pt care a fost creat device-ul respectiv.