Rata de adoptie a iOS 8 continua sa creasca

rata de adoptie ios 8

iOS 8 continua sa convinga noi utilizatori sa il instaleze in propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri, in ciuda faptului ca are numeroase probleme de functionare pentru utilizatori. In aceasta idee, compania Apple sustine ca 81% dintre iDevice-urile sale ruleaza acum una dintre cele mai recente versiuni ale iOS 8, iar in acest ritm rata de adoptie va ajunge pe la aproximativ 85%, 86% pana la WWDC 2015.

Daca anul trecut Apple se lauda cu o rata de adoptie de peste 90% pentru iOS 7 in cadrul WWDC 2014, anul acest anu se va intampla acelasi lucru pentru iOS 8, dar totul este cat se poate de normal. Apple a incercat sa rezolve cat se poate de multe dintre problemele sistemului de operare iOS 8, insa deocamdata nu reuseste sa le ofere utilizatorilor o experienta fluida.

Avand in vedere ca iOS 8.4 va fi lansat in vara de catre compania americana, teoretic ar trebui sa avem parte de noi rezolvari de probleme si imbunatatiri ale performantelor, acestea urmand a atrage noi utilizatori. Separat vom avea si noua aplicatie Muzica iOS 8.4 in care compania Apple va integra si un sistem de streaming audio bazat pe Beats Audio, dar ramane de vazut exact ce va oferi el.