iPhone 6S este atacat de Samsung inainte de a fi lansat

iphone 6s samsung galaxy s6

iPhone 6S va fi lansat pe piata in toamna acestui an, insa intre timp compania Samsung a initiat o campanie menita sa atace viitorul terminal al companiei Apple, ea fiind derulata in anumite tari de pe glob prin intermediul Google Search. In anumite tari Google a cumparat reclama, nu si in Romania, in Google Search, iar fiecare cautare facuta pentru iPhone 6S afiseaza mesajul din imaginea de mai sus.

Promovand pagina principala a Samsung Galaxy S6 din website-ul britanic al Samsung, compania coreeana tachineaza utilizatorii cu un mesaj ce ar trebui, teoretic, sa ii convinga sa acceseze pagina respectivului produs. Mai exact reclama Samsung spune Awkward you obviously Mean S6, iar intr-o traducere mot-a-mot in limba romana mesajul ar suna cam asa : Jenant, in mod sigur ai vrut sa spui S6.

Mergand mai departe, Samsung critica bateria terminalelor iPhone spunand ca bateria terminalelor proprii tine, probabil, cu pana la 4 ore mai mult decat cea a iPhone-urilor, iar daca exista persoane care sa fie pacalite de asa ceva ramane de vazut. Avand in vedere ca Samsung este cat se poate de interesata sa aiba vanzari foarte mari pentru Samsung Galaxy S6, era oarecum normal sa apeleze la metode de promovare de acest gen.

iPhone 6S este unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului 2015 si e normal ca unii competitori ai companiei Apple sa foloseasca metode mai mult sau mai putin ortodoxe pentru a distrage atentia consumatorilor de la el. Nimeni nu va sti vreodata daca Samsung va avea sau nu succes cu asemenea campanii de promovare a propriilor terminale, dar Apple inca nu a actionat asa cu produsele Samsung.

1 COMENTARIU

  1. Când va apărea 6S,se va lasă ceața asupra lui S6 si a tuturor producătorilor. Daca va avea tri-core de 1.5 GHz si 2 gb ddr4,o camera de 12-13 mpx mult îmbunătățită va fi eclipsa totala pt restul. De abia aștept sa apăra,deja pun bani la ciorap sa-l iau de la VDF!