Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – care model este cel mai greu de gasit ?

Apple Watch – care model este cel mai greu de gasit ?

0

Apple Watch model greu de gasit - iDevice.ro

Apple Watch este foarte greu de gasit in lumea intreaga, compania Apple avand probleme majore in a livra catre clienti unitatile precomandate din magazinele sale online si se pare ca anumite modele sunt mai greu de gasit decat altele. Conform datelor disponibile in website-ul Apple, se pare ca modelele de 42mm ale Apple Watch au timpi de livrare mai mari decat modelele de 38mm, iar acest lucru era de asteptat.

Atat Apple Watch Sport, cat si Apple Watch din otel inoxidabil au ca data de livrare specificata luna iunie, indiferent de configuratie, deci Apple are cele mai mari cereri pentru acest segment si are tot aici cele mai mari probleme in a acoperi aceasta cerere. Modelele Edition ale Apple Watch nu sunt luate in calcul aici deoarece in cazul lor timpii de livrare au fost specificati pentru luna iulie nu s-au schimbat.

Desi compania Apple a specificat timpi de livrare de 4 – 6 saptamani pentru multe modele ale Apple Watch de 42mm, o buna parte dintre ele au fost deja livrate catre utilizatori si exista sansa ca orice comanda plasata acum pentru iulie sa fie livrata mai repede. In ciuda acestui lucru, nu este absolut deloc surprinzator faptul ca modelele cu ecrane mai mari sunt mai cautate, asta deoarece majoritatea clientilor Apple sunt barbati.