iPad Pro comparata cu iPad Air 2 (Video)

iPad Pro este viitorul model al tabletei iPad pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze pe piata si vorbim despre o tableta cu un ecrande 12.9 inch care ar trebui sa fie dedicata mediilor educational si business. Desi deocamdata nu am vazut vreo componenta a iPad Pro, astazi avem ocazia de a vedea o noua comparatie facuta intre o carcasa pentru ea si o tableta iPad Air 2, ideea fiind de a ne arata diferentle in dimensiuni.

Conform informatiilor obtinute de la parteneri ai companiei Apple, iPad Pro ar urma sa fie fabricata din acelasi aluminiu din seria 7000 precum Apple Watch, deci ar trebui sa fie mai rezistenta decat oricare dintre iDevice-urile lansate pana acum. Carcasa de astazi este fabricata cel mai probabil in baza schitei iPad Pro prezentate de catre mine in cursul zilei de ieri, multe dintre carcasele aparute in diverse imagini avand aceeasi sursa de “inspiratie”.

Conform informatiilor aparute ieri, iPad Pro are 306 mm lungime, 222 mm latime si 7.2mm grosime, deci Apple se pregateasca sa aduca pe piata un produs foarte mare care cu siguranta va atrage atentia unui numar foarte mare de oameni. Acestea fiind spuse, va las in compania clipului video de mai sus care va va prezenta in detaliu carcasa produsa pentru o tableta care se afla la cateva luni distanta de lansare.