Samsung Galaxy S6 – problema majora cu memoria RAM

Samsung Galaxy S6 RAM

Samsung Galaxy S6, cel mai recent smartphone Samsung si unul dintre cele mai populare terminale Android ale momentului, pare sa aiba o problema serioasa a memoriei RAM, ea fiind recunoscuta inclusiv de catre coreenii de la Samsung. In Samsung Galaxy S6 se regasesc nu mai putin de 3 GB RAM si v-ati gandi ca ei ar fi de ajuns pentru produs, nu?

Ei bine raspunsul este NU! Se pare ca multi utilizatori se plang din cauza faptului ca RAM-ul Samsung Galaxy S6 este extrem de repede ocupat de catre aplicatiile folosite de utilizatori, unele dintre ele fiind inchise subit pentru a elibera memorie. Daca in mod normal aplicatiile inchise complet din background sunt sterge din memoria RAM pentru a face loc altora, in cazul Samsung Galaxy S6 nu se intampla acest lucru.

Micro-updates are in the process of being rolled out to correct issues relating to device performance and stability… Keep checking for these on your device via Settings > About device > Software update > Update now.

Cei de la Samsung au conceput un sistem prost de administrare a memoriei RAM din Samsung Galaxy S6, astfel ca aplicatiile inchise complet din background nu sunt sterse din RAM, iar aplicatii deschise recent sunt inchise de sistemul de operare. Neavand RAM pentru a le aloca in vederea functionarii, Android-ul reactioneaza ca atare, astfel ca utilizatorii raman cu o experienta de utilizare proasta cauzata de catre sistemul de operare.

Cei de la Samsung au admis existenta problemei si au anuntat ca diverse update-uri sunt lansate pentru a o rezolva, asa ca utilizatorilor li se recomanda sa acceseze meniul de OTA Update-uri ale sistemului de operare pentru a le instala. Dupa instalare, terminalele Samsung Galaxy S6 ar trebui sa functioneze normal, sau cel putin asta le spune Samsung utilizatorilor suparati din cauza unei probleme atat de banale.