iPad Pro apare in prima schita Apple

iPad Pro schita Apple

iPad Pro este prima tableta iPad cu ecran de 12.9 inch, iar in imaginea de mai sus aveti o schita preluata de la un partener al companiei americane, aceasta fiind folosita in vederea productiei in masa a tabletei. Schita a fost preluata in luna decembrie a anului trecut si se pare ca fata de ceea ce vedem mai sus exista putine modificari in produsul care urmeaza sa fie lansat pe piata in toamna acestui an.

Conform schitei, iPad Pro are 306 mm lungime, 222 mm latime si 7.2mm grosime, aceasta fiind cea mai mare tableta produsa vreodata de catre compania Apple, diferenta fata de modelele actuale fiind considerabila. In imagine vedem ca Apple a gandit implementarea a doua porturi pentru conectarea de cabluri, iar conform unor zvonuri aparute anul trecut, unul ar fi USB-C si ar permite conectarea de diverse periferice.

Celalalt port ar fi Lightning, iar prin ele Apple le-ar permite companiilor si institutiilor educationale, cele catre care este promovata tableta, posibilitatea de a vizualiza sau transfera diverse tipuri de continut din aproape orice medii de stocare. In baza acestei schite au fost facute si diverse carcase pentru iPad Pro, unele dintre ele fiind vandute in China, insa ramane de vazut cat de mari sau mici vor fi schimbarile in produsul final.

iPad Pro ar urma sa fie lansata pe piata cu un chip A8X sau A9 pentru a avea performante cat se poate de bune, asta in conditiile in care ecranul de 12.9 inch ar putea oferi si o rezolutie mai mare decat cea de 2048 x 1536 pixeli a actualelor modele Retina. Acestea fiind spuse, iPad Pro ar trebui sa ajunga in magazine in luna noiembrie, impreuna cu o actualizare pentru actuala linie de tablete iPad si ar trebui sa ajute la cresterea vanzarilor.