Apple Campus 2 – Apple angajeaza o noua echipa de constructori

Apple Campus 2 4K drona

Apple a initiat procesul de dezvoltare al Apple Campus 2 cu mai bine de un an si jumatate de zile in urma, iar pana acum am vazut o multitudine de actualizari cu privire la modul in care a evoluat proiectul de 3 miliarde de dolari al companiei. De la imagini publicate de Apple si pana la filmari 4K efectuate cu diverse tipuri de drone, Apple Campus 2 a atras interesul unui numar mare de fani ai companiei, iar acum se pare ca el are parte de o schimbare radicala.

Fara a oferi vreun motiv oficial, compania Apple a decis, aparent, sa inlocuiasca vechea echipa de constructori care superviza procesul de construire al noului sau campus, alegand in schimb o companie noua pentru a-i duce la indeplinire planurile. Nimeni nu stie ce se va intampla cu procesul de constructie al Apple Watch, nici daca echipa inlocuita va lucra la alte proiecte, insa se pare ca structura principala va fi construita de o alta companie.

Apple Inc. is bringing on a new general contractor to finish its multi-billion-dollar “spaceship” building at Apple Campus 2, amid questions about whether the huge project remains on track for a late-2016 completion. Rudolph & Sletten Inc., a veteran Silicon Valley builder, will complete the ring-shaped structure’s interior build-out, according to multiple people with knowledge of the situation.

Cei de la DPR-Skanska au supervizat pana acum procesul de constructie al Apple Campus 2, insa ei vor fi inlocuiti de Rudolph & Sletten Inc. pentru constructia cladirii principale, cea mai complexa si mai importanta dintre toate. Avand in vedere schimbarea facuta de Apple, multi se intreaba daca nu cumva vor exista intarzieri in finalizarea constructiei noului sediu, insa aceasta intrebare isi va gasi un raspuns abia anul viitor.