Apple Watch – zeci de oameni asteapta la coada in Paris pentru achizitie

Apple Watch coada Paris

Apple Watch a fost lansat in cateva locatii de pe glob pe data de 24 aprilie, acum putin mai bine de 10 zile, iar atunci sute de persoane au asteptat la cozi in fata lor pentru a cumpara noul produs al celor din Cupertino. Desi a trecut destul de mult timp de atunci, in fata magazinului Colette din Paris inca se afla multe persoane care asteapta la coada sa cumpere Apple Watch.

Conform celor care au vizitat locatia, pana in 100 de persoane sunt prezente in fata magazinului in incercarea de a cumpara un Apple Watch, produsul fiind extrem de greu de gasit in putinele locatii pus in vanzare. Inaintea datei de 24 aprilie s-a spus ca Apple a trimis cateva sute de unitati ale Apple Watch in fiecare magazin, insa desigur ca toate s-au vandut foarte repede, asa ca lumea care asteapta acum o face in speranta ca altele vor fi aduse.

Compania Apple are, din pacate, foarte mari probleme in a acoperi cererea pentru Apple Watch in lumea intreaga si se pare ca pana in iunie lucrurile nu se vor imbunatati din vreun punct de vedere. La baza problemei sta un defect al Force Touch care ar fi fortat compania Apple sa inlocuiasca un partener pentru o parte din productia componentelor, asa ca pe viitor lucrurile nu se anunta a fi grozave.

3 COMENTARII