Apple Watch – Apple pregateste lansarea oficiala

Apple Watch ridicare magazin - iDevice.roApple Watch a fost lansat de catre compania Apple doar in magazinele sale online cu posibilitate de precomanda oferita clientilor interesati sa astepte cateva saptamani de zile pana cand el va fi livrat la usa lor. Doar un numar foarte redus de persoane au putut alege sa ridice un Apple Watch dintr-un Apple Store in 24 aprilie, insa acest lucru urmeaza sa se schimbe, conform website-ului americanilor.

In imaginea de mai sus aveti formularul de comanda pentru Apple Watch, acesta listand pentru prima oara in ultimele saptamani de zile faptul ca un utilizator poate ridica o unitate dintr-un magazin al Apple. In momentul de fata Apple incearca sa livreze unitati ale Apple Watch catre magazine pentru a putea vinde produsele clientilor, insa nimeni nu stie cat va dura pana cand vanzarile efective vor incepe.

Apple is now preparing for the rollout of the in-store pickup option on new Apple Watch orders, which will allow users to select a retail location to pick up their wearable devices after order. The radio button to select the option is currently disabled, but is expected to be turned on once local stores start to see shipments arrive.

Imaginea de mai sus prezinta deocamdata doar un formular care este inactiv pentru multi utilizatori deoarece Apple Store-urile nu au primit inca unitatile, insa compania Apple spera sa le aiba disponibile pentru clientii sai in perioada urmatoare. Prin acesta optiune utilizatorii vor putea ridica un Apple Watch mai rapid dintr-un Apple Store, daca el va fi in stoc, insa nimeni nu stie daca lotul de unitati va fi suficient pentru a acoperi cererea foarte mare.

Avand in vedere ca Apple listeaza aceasta optiune ca fiind disponibila acum pentru ridicare din magazin, cei care au facut deja o precomanda vor trebui sa astepte pentru ca ea sa fie livrata, deci alte persoane ar putea primi un ceas inaintea lor. Acest lucru cu siguranta nu va bucura foarte multa lume, insa pe de alta parte nici nu prea exista optiuni de a forta Apple sa lucreze in vreun alt mod, avand in vedere cererea foarte mare pentru produs.