Cum aflu daca am UDID inregistrat pentru iPhone sau iPad ?

Cum aflu daca am UDID inregistrat pentru iPhone sau iPad - iDevice.roCum aflu daca am UDID inregistrat pentru iPhone sau iPad ? Aceasta este una dintre intrebarile pe care multi le vor avea in urmatoarea perioada de indata ce va avea loc lansarea iOS 9 beta 1 si lumea va fi interesata sa incerce noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Avand in vedere ca actualizarea se anunta a fi extrem de interesanta, business-urile bazate pe inregistrarea de UDID-uri vor incepe sa genereze din ce in ce mai multi bani, dar cei care au un UDID inregistrat deja se vor intreba cum pot afla daca el a ramas inregistrat sau nu.

Avand in vedere ca doar un dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS poate inregistra UDID-urile iPhone, iPad si iPod Touch-urile in sistemul Apple, tot el va poate spune si daca un UDID mai este inregistrat sau nu. Din pacate nu exista in momentul de fata vreo alta metoda de a afla daca un UDID este inregistrat sau nu pentru vreun terminal iOS si daca puteti instala o versiune beta in baza inregistrarii facute pentru el.

Cum afli daca ai UDID inregistrat ?

Pe internet nu exista vreun utilitar care sa va spuna daca UDID-ul vostru este inregistrat sau nu deoarece verificarea acestui lucru se face numai din portalul dedicat dezvoltatorilor Apple si numai prin contul celui care a inregistrat UDID-ul. In aceasta idee, daca veti dori sa instalati iOS 9 in versiune beta pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre, va trebui sa intrebari dezvoltatorii care v-au inregistrat UDID-urile daca le-au mentinut sau nu.

Avand in vedere ca in ultimul an compania Apple a permis instalarea versiunilor beta ale iOS fara a avea un UDID inregistrat, e putin probabil ca in aceasta vara lucrurile sa se schimbe, mai ales ca iOS 9 va fi testat public. Daca totusi inregistrarea unui UDID va fi necesara, atunci dupa lansarea iOS 9 beta 1 voi face inregistrari pentru cei dornici sa testeze actualizarile pregatite de Apple.