Snake ajunge pe iPhone sub denumirea Snake Rewind

Snake Rewind iPhone - iDevice.roSnake ajunge pe iPhone sub denumirea Snake Rewind, un fost inginer al companiei Nokia propunandu-si sa le ofere nu doar posesorilor de iDevice-uri, ci tuturor posesorilor de smartphone-uri posibilitatea de a se bucura de celebrul sau joc dezvoltat cu multi ani in urma. Snake Rewind este denumirea versiunii pentru smartphone-uri a vechiului Snake, dezvoltatorii refacand aproape in totalitate jocul pentru a-i oferi un look ceva mai modern, dar si pentru a-i modifica sistemul de control astfel incat sa poata fi utilizat pe ecranele tactile ale celor mai noi smartphone-uri.

Presupun ca multi dintre voi stiu deja jocul Snake de la batranele voastre terminale Nokia, Snake Rewind fiind programat pentru lansare in App Store data de 14 mai, el fiind dezvoltat de catre Rumilus Design si Taneli Armanto. Cel din urma este inginerul Nokia care a creat jocul si l-a introdus in Nokia 6110 in anul 1997, dragosteaza sa pentru titlu aucandu-l acum si pe smartphone-urile si tabletele anului 2015, dar intr-o versiune mai buna.

 

Snake Rewind este prezentat integral in clipul video de mai jos si observati ca vorbim, in mare, despre acelasi tip de actiune care l-a facut celebru pe terminalele Nokia, insa cu cateva imbunatatiri pentru a-l face mai atragator. In aceasta versiune vom avea power ups pentru indeplinirea de anumite obiective si culoarea care a lipsit in terminalele Nokia, deci teoretic ar trebui sa fie vorba despre o experienta de joc mult mai buna.

Totusi, separat de acestea, principala schimbare a Snake Rewind este posibilitatea de a readuce sarpele la viata in caz ca moare, un sistem de puncte fiind utilizat pentru a ne oferi aceasta optiune. In continuare avem un modul multiplayer care ne va permite sa concuram cu diverse persoane de pe glob, integrare pentru Game Center, teme, 10 niveluri noi, un nou fundal sonor, noi efecte grafice si multe, multe altele.

Snake Rewind se anunta a fi un joc extrem de interesant si desi deocamdata nu se stie daca va fi disponibil gratuit in baza modelului freemium sau va trebui cumparat, cu siguranta vor exista multe persoane interesate de el.

1 COMENTARIU

  1. […] Snake Rewind a fost lansat in App Store in cursul noptii trecute si daca nu stiati de saptamana trecuta, vorbim despre o versiune moderna a jocului Snake implementat in terminalele Nokia vandute in anii ’90, si ulterior, de catre compania finlandeza. Snake Rewind este dezvoltat de catre inginerul care a adus jocul original Snake in telefoanele Nokia, el actualizandu-l pentru a-l face mai potrivit actualelor smartphone-uri, dar si tabletelor. […]