Victor Ponta are Apple Watch!

Victor Ponta Apple Watch - iDevice.roVictor Ponta are Apple Watch, sau cel putin asta reiese din inregistrarea de astazi a unei sedinte de guvern tinute la Palatul Victoria, prim ministrul Romaniei avand la mana unul dintre cele mai greu de cumparat gadget-uri de pe planeta. In imaginea de din stanga puteti vedea Apple Watch-ul de la mana lui Victor Ponta si se pare ca vorbim despre un model din otel inoxidabil care are cel mai probabil o bratara din piele neagra.

Informatiile vin de la cei care au fost prezenti acolo, desi este evident si din imagine, iar Apple Watch din otel inoxidabil cu o curea din piele neagra are un pret de pornire de 700 de dolari in Apple Store SUA, pretul din Europa fiind de 800 de euro. Avand in vedere ca are Apple Watch, este clar ca Victor Ponta are si iPhone, iar acest lucru este surprinzator, daca ne gandim ca majoritatea sefilor de guverne folosesc terminale Blackberry.

Victor Ponta are Apple Watch din otel inoxidabil cu curea din piele neagra

Victor Ponta Apple Watch 1 - iDevice.ro

Avand in vedere ca si Traian Basescu a fost vazut cu iPhone 6 Plus in mana in vremea in care era presedinte, este clar ca in tara noastra s-a gasit o metoda de a securiza terminalele Apple, chiar daca in SUA lui Barack Obama nu i s-a permis sa foloseasca produsele celor din Cupertino. Revenind totusi la subiect, sunt surprins de faptul ca Victor Ponta este atat de interesat de noile tehnologii ale companiei Apple si ca si-a cumparat deja un Apple Watch, indiferent de disponibilitatea sa.

Acum cativa ani Victor Ponta afirma ca foloseste o tableta iPad in viata de zi cu zi si ca o foloseste inclusiv impreuna cu fiul sau atunci cand are timp liber, insa se pare ca el este un fan Apple adevarat din moment ce achizitioneaza si cele mai recente produse. Concluzionand, ramane doar sa mai vedem cati membri ai guvernului sau ai Parlamentului au mai reusit sa achizitioneze Apple Watch.

15 COMENTARII

  1. Banii sunt ultima problema la guvernanții noștri,trag imediat un zbor dincolo “in interes de serviciu” si uite Apple Watch. Poate l-a luat de pe quickmobile…??

  2. Nu este neaparat vorba de bani ci mai mult de dorinte. Cumva apple watch merge relativ la un costum, inca nu este perfect pt aceasta tinuta dar merge cat de cat.Probabil in 1-2 ani va deveni si mai mult asa cum a fost si iphone 1-2-3 era doar un smartphone iar incepand cu iphone 4 a intrat si in industria catalogata fashion

  3. Eu cred ca a fi fan Apple, nu tine de funcția pe care i ai in stat, sau de cea politica. Victor Ponta este un prim-ministru extrem de popular si nu ma mira ca are un ceas electronic. Câți din lumea întreaga nu semnează o condica si au ceasuri din aur de zeci de mii de euro? Felicitări pt Victor Ponta.

  4. Exagerezi, baietii nu sunt frustrati, ci doar hateri.

    Adica ii deranjeaza ceva..cumva..si ham-ham! Ca sa intelegi mai bine, asa cum din instinct latra toti cainii din cartier cand trece o caruta.

    Cainii care fac ham-ham sunt frustrati? Nu! Dar nu le place lor caruta si basta…
    (ham-ham = “ai ceva produs de Apple? esti prost!”)