Apple Watch jailbreak permite navigarea pe internet (Video)

Apple Watch jailbreakApple Watch jailbreak permite navigarea pe internet conform unui clip video publicat in cursul noptii trecute de catre unul dintre cei mai cunoscuti hackeri dezvoltatori de solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch. comex este persoana in cauza si desi el nu a numit totul drept un Apple Watch jailbreak, rularea codului necesar pentru a permite navigarea pe internet a fost facuta fara ca Watch OS sa permita nativ acest lucru, deci vorbim despre o exploatare a sistemului de operare.

Watch OS, sistemul de operare al Apple Watch, este bazat pe UIKit, deci are fundatia iOS-ului, insa nu permite rularea de cod nativ, asa ca vorbim cel mai probabil despre primul Apple Watch jailbreak demonstrat. Chiar daca in acest moment comex nu prezinta situatia ca fiind un jailbreak in adevaratul sens al cuvantului, nici nu prea este nevoie, deoarece imaginile prezinta cat se poate de clar intreaga situatie.

Apple Watch a fost “lansat” pe 24 aprilie de catre compania Apple si a atras interesul a milioane si milioane de oameni de pe planeta, inclusiv din Romania, iar zilele trecute v-am spus ca Victor Ponta are Apple Watch. Acum vorbim insa de cu totul altceva, iar daca se adeverste faptul ca, comex a reusit sa faca Apple Watch jailbreak, atunci acest lucru deschide noi oportunitati pentru personalizarea produsului.

Dupa cum veti vedea si in clip, acest Apple Watch jailbreak se afla intr-o faza destul de prematura a dezvoltarii, iar cel webview pentru accesarea de pagini web este pozitionat complet incorect pe ecran, insa totul are un inceput. In aceasta idee, nu m-ar surprinde ca in cateva saptamani sa vedem si primele concepte care au la baza ideea conform careia Apple Watch jailbreak ar fi posibil, asa ca lucrurile incep sa devina foarte interesante.

Voi ce parere aveti despre realizarea lui comex in ceea ce priveste Apple Watch ?