Barack Obama foloseste un iPhone si Twitter

Barack Obama iPhone TwitterBarack Obama foloseste un iPhone si Twitter, iar asta aflam direct de la presedintele SUA, el trimitand in cursul acestei zile primul sau mesaj de pe celebra retea de microblogging cu sute de milioane de utilizatori pe glob. In imaginea alaturata aveti mesajul publicat de catre Barack Obama, el folosind pentru prima oara si un terminal iPhone al companiei Apple, asta desi Serviciul Secret i-a interzis in trecut sa faca acest lucru din motive de securitate.

Chiar daca nu stim acum daca terminalul iPhone este folosit pentru comunicatiile uzuale ale presedintelui SUA, ori daca el este folosit doar pentru interacitune pe retelele de socializare, faptul ca un smartphone al Apple este utilizat acorda o importanta mult mai mare produselor companiei. Pana acum Blackberry era compania aleasa de catre presedinti si guverne din intreaga lume multumita securitatii avansate oferite de catre sistemul de operare al acestor smartphone-uri, insa lucrurile se schimba.

Stim in Romania ca Victor Ponta are Apple Watch si implicit un terminal iPhone cu care este imperecheat, iar daca Barack Obama foloseste un terminal Apple in SUA, atunci sigur vom afla si de alti lideri ai lumii care folosesc produse Apple.

UPDATE: Se pare ca presedintele SUA a imprumutat iPhone-ul unui membru al staff-ului Casei Albe pentru a scrie mesajul, deci deocamdata nu este utilizator al iPhone, desi il promoveaza in primul sau Tweet.