iOS 8.4 beta 3 a fost lansat!

iOS 8.4 beta 3iOS 8.4 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma. iOS 8.4 beta 3 vine pentru cei care au instalat-o deja sub forma unei actualizari software ce poate fi facuta direct din aplicatia Configurari, Settings, insa desigur ca ipsw-uri pentru instalare prin iTunes vor fi puse la dispozitia celor interesati in cursul urmatoarelor zeci de minute de Apple.

iOS 8.4 beta 3 aduce imbunatatiri pentru sistemul de operare al celor de la Apple si probabil rezolvari ale performantelor aplicatiei Music, insa in acest moment nu stim tot ceea ce a implementat Apple pentru el. iOS 8.4 ne-a adus o noua aplicatie Muzica pentru terminalele noastre si nimic altceva important, iar dupa cum se prezinta situatia in momentul de fata se pare ca Apple nu va implementa modificari majore pentru actualizare.

Conform unor informatii aparute saptamana trecuta despre WWDC 2015, se pare ca Apple va lansa un serviciu de streaming audio cu iOS 8.4 si ar putea extinde disponibilitatea iTunes Radio pentru multiple tari de pe glob. Lansarea iOS 8.4 ar putea avea loc la sfarsitul lunii iunie, compania Apple intentionand intai sa testeze actualizarea aceasta cu dezvoltatorii de aplicatii inainte de a oferi in mod public pentru utilizatorii din lumea intreaga.

UPDATE: Daca sunteti interesati puteti vedea aici noutatile iOS 8.4 beta 3.

3 COMENTARII

  1. […] iOS 8.4 beta 3 cu noutati a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iOS 8.4 public beta 2 fiind pus la dispozitia utilizatorilor care fac parte din programul public de testare beta. Desi compania Apple nu a mentionat schimbarile pe care le vedeti in imagini, lista de schimbari a iOS 8.4 beta 3 contine mentiuni cu privire la o multitudine de modificari facute in interiorul sistemului de operare pentru iDevice-uri. […]