Descarca si instaleaza iOS 8.4 beta 3 fara UDID

Descarca instaleaza iOS 8.4 beta 3 fara UDIDDescarca si instaleaza iOS 8.4 beta 3 fara UDID chiar acum deoarece noua versiune a sistemului de operare a fost distribuita pe internet inca din cursul serii trecute. iOS 8.4 beta 3 a fost lansat de catre Apple aseara pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iOS 8.4 public beta 2 fiind deasemenea pus la dispozitia utilizatorilor alesi de catre Apple sa faca parte din programul sau de testare publica a noilor versiuni ale sistemului de operare iOS.

Aseara v-am prezentat noutatile iOS 8.4 beta 3 si ati vazut ca vorbim despre o multitudine de schimbari pentru aplicatia Muzica a iOS 8.4, insa separat de acest lucru nu veti vedea foarte multe schimbari notabile. In ciuda acestui lucru, daca doriti totusi sa descarcati si sa instalati iOS 8.4 beta 3 fara udid inregistrat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ei bine acest articol va va ajuta sa o faceti.

Instalare iOS 8.4 beta 3

Urmand pasii de mai jos ar trebui sa puteti instala iOS 8.4 beta 3 in iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nimeni nu va garanteaza acest lucru, asa ca ii urmati pe propria raspundere :

  1. Descarcați iOS 8.4 beta 3 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 8.4 beta 3 descărcat anterior.

V-am spus deja saptamanile trecute ca in iOS 8.4 compania Apple a implementat o noua aplicatie Muzica, dar pastreaza optiunea pentru dezactivarea 3G in situatiile necesare, aceatea fiind singurele noutati importante oferite. Avand in vedere ca iOS 8.4 urmeaza sa fie lansat oficial in cadrul WWDC 2015 impreuna cu un serviciu de streaming audio dedicat, abia atunci il vom putea instala oficial de la Apple.

Pana una-alta, dupa urmarea pasilor terminalul ar trebui sa instaleze cea mai recenta versiune a sistemului de operare in dispozitivele voastre, asa ca ar fi bine sa asteptati linistiti pana cand procedura este finalizata. Dupa instalare ar trebui sa puteti face activarea terminalelor fara probleme, insa desigur ca daca aveti un dispozitiv blocat cu Activation Lock sau daca el este codat pe o retea straina, nu veti putea face activarea prin aceasta metoda fara parola Apple ID-ului utilizat la blocare sau fara cartela aferenta.