Telekom Romania ofera reducere la cazare prin Airbnb

0

Telekom Romania 30 de euro reducere la cazare prin AirbnbTelekom Romania ofera 30 de euro reducere la cazare prin Airbnb pentru toti clientii care decid sa calatoreasca intr-una dintre cele 190 de tari in care serviciul este disponibil, conditia fiind ca rezervarea sa fie facuta printr-un cont creat dintr-o pagina a telekom.ro.

Telekom Romania este singurul operator din tara noastra care colaboreaza cu Airbnb pentru a le oferi romanilor reduceri la serviciile platformei, iar anuntul de astazi nu poate decat sa ii bucure pe turisti.

Telekom Romania iti face calatoriile mai placute cu Airbnb

Conform celor de la Telekom Romania, codul de reducere de 30 de euro pentru Airbnb este valabil numai pentru o perioada de 1 an de zile si numai pentru cazarile care costa minim 120 de euro, deci nu il veti putea folosi oricum. Pentru a beneficia de oferta va trebui sa creati un cont Airbnb prin pagina speciala listata in comunicatul de presa de mai jos, astfel ca un cont existent nu va baneficia de promotie.

Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinte direct de la proprietari in peste 34.000 de orase din 190 de tari, astfel ca aveti avea cu siguranta de unde alete exact ceea ce va doriti atunci cand va aflati in cautarea unei camere.

Turiştii români care îşi fac un cont Airbnb prin intermediul Telekom au 30€ reducere la cazare în peste 190 de ţări

  • Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii, indiferent de reţea, trebuie să îşi creeze un cont nou pe Airbnb, folosind link-urile din pagina dedicată de pe telekom.ro: https://www.telekom.ro/airbnb/
  • Codul de reducere este valabil 1 an de la data emiterii lui, pentru o rezervare cu o valoare de cel puţin 120 de Euro
  • Oferta face parte din parteneriatul pan-European între Airbnb şi Deutsche Telekom, anunţat în martie 2015

Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul  telekom.ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinţe direct de la localnici, în peste 34.000 de oraşe din peste 190 de ţări.

În pragul vacanţei de vară, turiştii au la dispoziţie o gamă foarte variată de opţiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vânt sau iurte.

Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să respecte câteva condiţii:

  • să creeze un cont nou pe Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro, fie descărcând gratuit aplicaţia de mobil Airbnb, fie prin intermediul butonului „Creează cont”;
  • rezervarea să aibă o valoare de cel puţin 120 de Euro;
  • codul de reducere valabil pentru o singură rezervare, să fie utilizat în cel mult un an de la crearea contului pe Airbnb.

În martie, Deutsche Telekom a anunţat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul căruia utilizatorii din toate cele 13 pieţe europene*, inclusiv România, beneficiază de o ofertă specială în această primăvară. Această colaborare este în linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care îşi propune să creeze parteneriate valoroase pentru clienţii companiei şi nu numai.

* Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia.