Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.3 – cea mai buna versiune a iOS 8

iOS 8.3 – cea mai buna versiune a iOS 8

iOS 8.3 autonomie performanteiOS 8.3 este cea mai buna versiune a iOS 8 lansata pana acum de catre compania Apple, sau cel putin aceasta este parerea mea dupa folosirea actualizarii din momentul lansarii ce a avut loc in aprilie si pana in prezent. Lansarea iOS 8.3 a luat foarte multa lume prin surprindere, ea venind in saptamana Pastelui fara ca Apple sa ofere vreun detaliu in prealabil in legatura cu disponibilitatea sa, insa schimbare a fost de bun augur.

In cele ce urmeaza va voi explica de ce cred eu ca iOS 8.3 este cea mai buna versiune a iOS 8 lansata pana acum si sunt sigur ca multi dintre voi imi veti impartasi parerea, cel putin din anumite puncte de vedere.

iOS 8.3 – autonomia bateriei

iOS 8.3 are o autonomie a bateriei foarte buna, cred ca este cea mai buna dintre toate versiunile iOS 8 lansate pana acum de catre compania Apple, iar asta fara a aplica diverse trucuri care imbunatatesc autonomia bateriei pe iPhone sau iPad. Desigur ca exista si persoane care au avut diverse probleme, iar pentru ele s-au descoperit diverse rezolvari care au crescut autonomia bateriei iOS 8.3, insa per total lucrurile au fost grozave de la sine.

Avand in vedere ca iOS 8.3 a fost lansat spre finalul perioadei de dezvoltare a iOS 8, era normal ca autonomia bateriei sa fie foarte buna, pentru ca inginerii celor din Cupertino au rezolvat majoritatea problemelor aparute in toamna. Acum privind spre iOS 8.4 nu putem decat sa ne asteptam la imbunatatiri constante a autonomiei bateriei, insa mai mult de ceea ce vom primi in iunie nu vom avea in viitor de la Apple.

iOS 8.3 – performante

iOS 8.3 este cea mai rapida versiune a iOS 8, iar asta in conditiile in care compania Apple a implementat inclusiv aplicatia Watch care are ascunsa si o aplicatie Activity, ele fiind dedicate imbunatatirii experientei de utilizare a Apple Watch. In cazul in care folositi aplicatiile Watch si Activity cu un Apple Watch, exista sansa ca performantele sa nu fie chiar atat de grozave, insa in rest totul ar trebui sa functioneze lin.

Performantele iOS 8.3 sunt bune in ceea ce priveste rularea aplicatiilor native, navigarea pe internet sau editarea foto/video, insa nu trebuie sa va faceti griji ca veti avea probleme cu jocurile, deoarece acest lucru nu se va intampla. iOS 8.3 functioneaza foarte bine, aproape, indiferent de situatie, asa ca veti avea parte de o experienta foarte buna de utilizare a terminalelor voastre.

Exceptie la toate cele de mai sus face, desigur, iPhone 4S, acest terminal avand performante slabe spre foarte proaste din cauza componentelor interne depasite din punct de vedere moral.

iOS 8.3 – stabilitate

In ceea ce priveste stabilitatea, iOS 8.3 are din nou un avantaj in fata versiunilor anterioare ale sistemului de operare iOS 8, cei de la Apple reusind sa rezolve majoritatea problemelor cu functionarea aplicatiilor sau a diverselor functii ale sistemului de operare. Era de altfel normal ca dupa atatea luni sa nu mai avem parte de probleme, unele dintre ele foarte penibile, asa ca utilizarea devine o placere pe toate terminalele.

Concluzionand, iOS 8.3 este cea mai buna versiune a iOS 8 lansata de catre Apple, din punctul meu de vedere, dar sunt curios sa aflu ce parere aveti voi.

 • DonCalin

  Este adevarat cu tot ceea ce ai scris in articol, desi pentru prima data cand am iPhone (de la 3g incoace) mi s-a intamplat sa se blocheze in safari dupa cateva secunde aparand un ecran albastru (ca la windows). Dupa alte cateva secunde s-a restartat si nu am mai avut probleme. Mentionez ca am iPhone 6 fara jailbreak

 • A.S.C™

  Din partea mea, pot spune ca 8.1.2 e cea mai buna versiune, buna ca autonomie. noutati im afara de apple watch si emoticonurile alea in 8.3 nu am vazt, si o baterie care pur si simplu dispare.

 • gigel

  Într-adevăr este cea mai buna versiune 8 dar sub 7.1.2. Sper ca măcar cu 8.4 sa se apropie de 7 in ceea ce privește performatele pt iPhone 4s

 • cristache

  Astept jailbreak dupa vb

 • tiby

  Eu am iOS 8.1.3 (iPhone 6) ma bate gândul sa il instalez, dar sincer îmi este cam frica, pe iOS 8.1.3 ma tine bateria bine, si am mai citit, si mulți spun ca mai bine rămâneau la 8.1.3. Tu ce zici?

 • alex

  Nu mai convins deloc

 • tswhite

  Poți sa o mai spui o data, am avut si 6 cu iOS 8.3 si 6 plus acum, ambele au mers si merg exemplar, nici o problema cu absolut nimic din ce am auzit pe forumuri etc…!

 • Florin

  Si eu cred la fel, ios 8.3 se misca cel mai bine pe iphone 5, chiar este mult mai fluent, mai lin si aplicatiile nu se mai inchid.

 • robertrandy

  8.2 mi se pare cea mai buna versiune de pana acum.

 • Iulian

  Am IOS 8.1.1, se merita sa trec la 8.3 pe iphone 6 , mentionez ca nu am probleme deloc se misca foarte bine.

 • MarianR

  Am ios8.3 pe 5S si pe 6. Merg exemplar

 • radu

  pe iphone 5s cum se misca? mai este lag la primirea apelurilor?

 • Marius

  Ios 8.3 este cea mai buna versiune de pana acum. Iph5S

 • viovio

  Salut, mai are cineva probleme in 8.3 cu reteaua 4G/3G, ma refer ca daca activez datele celulare si 3G/4G nu se conecteaza la nici una dintre cele 2. Ramane pe 2G indiferent de selectia 3G/4G , astfel incat in bara de sus imi apare in momentul activarii datelor celulare GPRS 🙁