Samsung Galaxy S6 nu este mai bun decat iPhone 6, Galaxy S5

Samsung Galaxy S6 S6 EdgeSamsung Galaxy S6 nu este mai bun decat iPhone 6 sau Samsung Galaxy S5 si nu este recomandat pentru achizitie de catre cei de la Consumer Reports, Samsung Galaxy S6 Edge avand parte de aceeasi recomandare. In clipul video de mai jos aveti explicata ratiunea din partea acestei decizii, aparent, ciudate a celor de la Consumer Reports, insa schimbarile facute anul acesta de catre compania sud-coreeana par sa nu ii fi surprins pe americani.

With the new S6 and S6 Edge, Samsung has pulled an about-face on the Galaxy S line’s anti-iPhone persona. The new devices are significantly more Apple-like than previous models. Both new Samsung smartphones are made of glass-and-aluminum. A decidedly more elegant look, but other Apple-like modifications actually hurt these devices in our Ratings—ironically, putting them on-par with Apple’s iPhone 6.

Conform lor, Samsung Galaxy S6 este inferior Samsung Galaxy S5 deoarece are o carcasa din sticla, nu permite inlocuirea bateriei, nu permite extinderea memoriei interne si are o autonomie a bateriei mai slaba decat predecesorul sau. In aceasta idee, Samsung Galaxy S5 este recomandat pentru achizitie, Samsung Galaxy S6 primind aceeasi nota precum iPhone 6, dar nefiind recomandat pentru cumparare in detrimentul produsului Apple.

Mai mult decat atat, cei de la Consumer Reports sustin ca Samsung Galaxy S6 imprumuta o multitudine de elemente de design ale iPhone 6, separat de limitarile pe care compania Samsung le-a criticat de atat de multe ori. Implementand in smartphone-urile sale atat de multe functii criticate, cei de la Samsung n-au reusit sa isi atraga reviewerii de partea lor, astfel ca americanii nu au parte de o recomandare de achizitie.

For instance, these are the first Galaxy S models with non-removable batteries. Also missing: memory-expansion slots. That means Galaxy S6 owners will have to bring their phone to a service center to replace the battery, or buy a more expensive version of the phone if more onboard storage is needed—just as you do with an iPhone.

Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy S6 sa aiba parte de o recomandare de achizitie din partea Consumer Reports, insa se pare ca realitatea ne aduce o surpriza interesanta, iar acest lucru nu este chiar atat de grozav pentru Samsung.