Loteria Fiscala – administreaza-ti bonurile fiscale direct de pe iPhone

Loteria FiscalaLoteria Fiscala este o initiativa a Ministerului Finantelor, lansata in cursul acestui an, ea oferindu-le romanilor posibilitatea de a castiga o suma neglijabila de bani daca se apuca de colectionat bonuri fiscale. Sunt sigur ca stiti prea bine ce presupune aceasta initiativa a ministerului, insa ceea ce probabil nu stiati este ca in App Store exista o aplicatie care se numeste Loteria Fiscala si care isi propune sa va ajute sa gestionati mai usor bonurile fiscale pe care le-ati colectionat cu atat de mare grija.

Aplicatia este destul de simpla, ea implicand introducerea sumei bonului si data emiterii, plus o poza daca este cazul, o baza de date cu toate bonurile fiind create pentru a le putea tine mai usor urma. Avand in vedere salvarea datelor principale folosite pentru Loteria Fiscala, in momentul in care Ministerul Finantelor va anunta castigatorii vreunei extrageri, veti afla rapid daca aveti vreun bon castigator.

Loteria fiscala este o aplicatie care iti permite sa gestionezi cu usurinta bonurile fiscale si cu ajutorul careia poti afla imediat daca esti castigatorul premiilor anuntate de Ministerul Finantelor.  Instalati acum aplicatia gratis!

Cum functioneaza aplicatia?
Aplicatia este foarte simplu de utilizat: introduci suma, data emiterii si faci o poza bonului fiscal. Poza se face doar daca doresti acest lucru.
Lista bonurilor poate fi afisata in functie de perioada in care au fost emise, in felul acesta iti va fi foarte usor sa gasesti bonurile care te intereseaza.

Cum verifici daca te numeri printre castigatori?
Prin simpla apasare a butonului Bon castigator aplicatia verifica daca bonurile introduse in aplicatie sunt printre cele castigatoare si rezultatul este afisat pe ecran.

Functionalitatile aplicatiei Loteria fiscala:
– introducerea sumei, datei si a imaginii bonurilor fiscal
– afisarea bonurilor in functie de perioada dorita
– verificarea si afisarea bonurilor castigatoare

Desigur ca alternativa pentru aplicatia Loteria Fiscala este notarea acelorasi date intr-un carnetel, dar alegerea este a voastra, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, din App Store.